{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

EU/NA LCS - week 2

Napsal eFkacko dne 04.02.2015 pro sekci LOL
LCS nabírá rychlost, neboť za námi je již druhý týden nejsledovanější ligy progaming scény na Světě - z půdy League of Legends. Jak dopadly evropské a americké celky ve druhém týdnu? Jak si vedou Fnatici, kteří překvapili, SK Gaming, kteří nenašli své přemožitele? A jak to vypadá v Americe, vzpamatovali se již Cloud9 z nejhoršího začátku LCS ve své historii? Dozvíte se v článku.

Evropská LCS - týden druhý

V druhém týdnu si upevnili svoji pozici na vrcholu tabulky hned dva týmy a to: Fnatic a SK Gaming. Oba celky ještě ani jednou nezaváhali a tak s bilancí (4:0) jsou doposud neporaženými celky.

Naopak vítězové turnaje IEM, které se konalo v Kolíně nad Rýnem, se potácejí na dně tabulky bez jediného vítězství! Ano, mluvíme o Gambit Gaming, kteří se se scorem (0:4) opravdu trápí. Snad si napraví chuť příští týden, kdy nastoupí proti slabšímu celku Copenhagen Wolves, kde figuruje český zástupce - Freeze.

Tým Elements byl nekompromisní a ujasnil tak všem, kdo si jde jasně po vítězstvích. Mimo první prohry v prvním zápase letošního roku mají na kontě 3 výhry a pouze jednu prohru (proti Fnatic).

Hned 3 nováčci v evropské LCS - Unicorns of Love, H2K a Giants si nevedou vůbec špatně. Každý by očekával, že tyto nové celky by měly okupovat spodní pozice, ale kdepak. Týmy se drží na 3. místech s bilancí (2:2). Veliký ohlas obzvlášť získává tým UOL, který získává srdce fanoušků a je černým koněm LCS.

Týmy Copenhagen Wolves, Meet Your Makers a Roccat se trápí na konci tabulky. Ze čtyř zápasů dokázaly zvítězit jen jednou. V týmu Copenhagen Wolves, kde vystupuje jediný český zástupce Freeze, panuje velký chaos. Vše se točí kolem topaře YoungBucka, jenž předvádí dlouhodobě mizerné výkony. Mnohé překvapí, že jeho účet je v divizi Platinum II. Je to až k nevíře a mnohé to zaráží. Na sociálních sítích tak kolují mnohé obrázky.

A zde máme výsledky z druhého týdne evropské LCS:

1. Fnatic                              (4:0)
1. SK Gaming                      (4:0)
2. Elements                         (3:1)
3. Unicorns of Love             (2:2)
3. Giants                              (2:2)
3. H2K                                  (2:2)
4. Copenhagen Wolves        (1:3)
4. Roccat                              (1:3)
4. Meet Your Makers            (1:3) 
5. Gambit Gaming                (0:4)
 

A doporučený zápas, jenž už se stal v našich článcích tradicí:

zápas mezi Fnatic a Roccat

Americká LCS - týden druhý

Americká LCS je mnohem vyrovnanější oproti LCS evropské. Vrchol tabulky dobývají hned 3 týmy - Team SoloMid, Gravity Gaming a Counter Logic Gaming. Všichni jmenovaní pouze jednou klopýtli, a tak do dalšího týdne postupují se scorem (3:1).

S bilancí (2:2) se připravují na další zápasy týmy: WinterFox, Team Impulse, Team Liquid a Team8.

Na konci tabulky stejně jako minulý týden zůstává Cloud9, kterému se aspoň tento týden podařilo jeden zápas vyhrát. Cloud9 sdílí poslední pozice spolu s týmem Coast a Dignitas.

Tento týden jsme mohli už vidět hrát korejské hvězdy. Na pozici ADC v týmu Liquid nastoupil Piglet, na něhož spadala velká očekávání. Fanoušky avšak zklamal, neboť jeho tým oba zápasy prohrál. Fanoušci byli tak zvědavi, jak si se svou premiérou na americké scéně poradí Impact. Ten první zápas bohužel taky prohrál, nicméně chuť si zpravil na zápas druhý, kdy jeho tým porazil Team8. Oba hráči (Piglet i Impact) jsou bývalí členi SK Telecom 1, který vyhrál World Championship v season 3.

Výsledky:

1. Team SoloMid                        (3:1)
1. Gravity Gaming                      (3:1)
1. Counter Logic Gaming           (3:1)
2. WinterFox                              (2:2)
2. Team8                                    (2:2)
2. Team Liquid                           (2:2)
2. Team Impulse                        (2:2)
3. Team Coast                            (1:3)
3. Dignitas                                  (1:3)
3. Cloud9                                    (1:3)

Dopučený zápas: 

Team Impulse vs. Counter Logic Gaming (a neuvěřitelný Aphroomo)

Za týden se budeme moci těšit na shrnutí týdne třetího a taktéž na LoL Měsíčník, jenž se pro Vás už připravuje, takže se určitě máte na co těšit!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář