{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ohlédnutí za JailBreak turnaji v roce 2014 a nový turnaj!

Napsal DarkMouse dne 06.02.2015 pro sekci CS 1.6
Shrnutí všech turnajů, které se uskutečnili v roce 2014 na JailBreak serverech. Jaké všechny turnaje se v těchto 2 sezonách na JailBreaku uskutečnili, co vše pro to bylo děláno a jaké byly výsledné počty rozdaných ocenění se dozvíte v tomto článku, v dolní části článku naleznete i informace k novému turnaji, který se koná již tento měsíc!

Turnajovou sezónu v roce 2014 započal eXtr3mer s Mimim a jejich Kdo Přežije: JailBreak, kterého se ještě někteří z nás účastnili jako obyčejní hráči nebo jen akademici. Další turnaj na sebe nedal dlouho čekat a Di-es zorganizoval svůj 1. Football cup v tomto roce, který pořádal společně s bývalým adminem Skinnym. Na tento Football cup určitě nezapomenou Viktor, Evžen a PusinQa, kteří jej vyhráli a obdrželi výhru. Během měsíce kdy se konal Football cup, se zapojili aktivně i admini Jankiller a Mathew, kteří si pro vás připravili Olympiádu o skvostné výhry.

Během pořádání 2 posledních turnajů v 1. polovině roku 2014 se již proslýchalo o Boxing cupu, na kterém se asi v polovině minulého roku začali domlouvat 3 admini ReasoN, DarkMouse a Frisko. Nějaký čas vznikaly různé nápady, jak by to mělo asi vypadat a po usilovné práci byl 1.6. zorganizován 1. Boxing Cup od těchto pořadatelů. Tato malá soutěž se pravidelně opakovala každý týden vždy v neděli. Nakonec na začátku prázdnin turnaj opustil jeden ze zakladatelů ReasoN a zbytek zůstal již jen na DarkMousovi, protože Frisko se nějak moc aktivně neangažoval.

Boxing cup dále pokračoval, ale nebyl to jediný turnaj, který jsme pro Vás každý týden dělali. Asi v polovině července se DarkMouse s Di-esem domluvili, že svoje turnaje spojí a vznikne z obou turnajů taková pravidelná akce. Najednou nebyl jen 1 turnaj do týdne, ale přibila ještě Vězeňská liga z Di-esovi strany, který jsme pro Vás také pořádali do konce prázdnin.

Prázdniny skončili a admini i hráči, kteří jsou školou povinní, opět nastoupili do škol a zde zase začali pilně studovat. Z tohoto důvodu se nemohli turnaje konat 2x do týdne, ale udělala se dohoda na pokračování a střídání turnajů. Během toho bylo patrné, že Boxing cup začal upadat a proto jsme se ho rozhodli vyměnit za nějakou zajímavější soutěž. Konali se různé porady, na kterých jsme se bavili s ostatními adminy a organizátory o nové soutěži a takto vznikla další týdenní soutěž Olympics League, za kterou můžeme nejvíce děkovat nynějšímu HLSA JailBreak serverů FUikovi. Bohužel ani tento krok nezastavil upadání těchto turnajů a byli jsme donuceni po pár dalších termínech tyto turnaje pozastavit na dobu neurčitou.

I přes to, že se tyto týdenní turnaje pozastavili, věděli jsme, že nás furt bude něco napadat a nebudeme pořádně vybouření a asi takto vznikl nápad o dalším Football cupu a dalších větších turnajích, které jsme během zbytku roku zorganizovali. Zorganizovali jsme pro Vás další 3 velké turnaje a 1 menší, tyto turnaje měli skvělou odezvu, za tuto odezvu Vám za celý organizační tým děkujeme!

Ale teď se vrhneme trochu do číselných údajů a počtu rozdaných ocenění. Dohromady jsme rozdali na těchto turnajích a soutěžích 50 VIP mezi 22 hráčů, kteří si je vybojovali. Dále se rozdávali i ikonky na TS, kterých jsme rozdali asi 15, ale ne všechny si mohli vítězové ponechat, protože některé měli časové omezení. Tyto turnaje pořádalo 9 hlavních pořadatelů a asi 25 dalších administrátorů na výpomoc, kterým tímto děkuji za veškerou pomoc. Před všemi těmito všemi turnaji trávilo těchto cca 35 lidí kruté hodiny příprav, aby se Vám turnaj co nejvíce líbil a užili jste si jej.

Tato etapa je již u konce a těšíme se na Vás při dalších sezóně turnajů, která začne již tento měsíc! Ale napřed vám dáme možnost shlédnout pár našich tabulek, na kterých byly stavěny turnaje jako je Football Cup, Top JailBreak Player, ale i týdenní turnaje. Tabulky, které uvidíte jsou jen 1 částí z celkových asi 10-ti tabulek, které jsme pro to vše měli.

Tyto tabulky naleznete ZDE

 

Myslíš, že máš na to vyhrát jeden z našich turnajů? Neváhej a sleduj sekci turnajů a soutěží na foru, protože nová turnajová sezóna začíná již tento měsíc a prvním turnajem, který tuto další etapu odstartuje bude další JailBreak Football cup, ve kterém se stanou další 2 hráči hvězdnými. Tento turnaj bude obdobný jako předešlé, ale nebudete si muset shánět 2 spoluhráče, ale hraje se jen 2 proti 2, takže vy a jeden váš spoluhráč. Vybojovat pro sebe titul hvězdného hráče bude velmi otížné, protože již v minulém turnaji jsme se přesvědčili, že kvalita hráčů se vcelku zvedla. Začni se svým společníkem trénovat a staňte se právě vy vítězi našeho turnaje! Ale pozor, bitva o nejlepší tým započne již za 14 dní!

Základní informace o tomto turnaji:

Turnaj bude probíhat v datech 21. a 22.2.2015 v odpoledních hodinách na našich JailBreak serverech.

Jak již bylo zmíněno, tým se bude skládat ze 2 hráčů: 1 útočníka a 1 brankáře.

Ocenění bude ve formě bodů do tabulek, které naleznete ZDE, tyto body můžete následně vyměnit za různé odměny, které tvoří VIP.

Registrace bude otevřena dne 9.2.2015, avšak pozor, místa na registraci jsou omezené na 36 týmů (72 hráčů)!

Hrát se nejspíše bude na serverech JailBreak #5 - JailBreak #9

 

Více informací o tomto turnaji, stručný popis průběhu hry a další podrobnosti se dozvíte ZDE

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář