{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Soutěž o myš a klávesnici Crono!

Napsal Whoik dne 03.03.2015 pro sekci GS
Slibovaná soutěž o dvojici herních komponentů je tady. Konkrétně se jedná o herní myš Crono CM638 a herní klávesnici Crono CK3000, které do soutěže věnoval internetový obchod www.exasoft.cz. Soutěž nebude nikterak složitá, ale o tom se už dočtete v článku samotném.

V soutěži půjde o dvě ceny, proto budeme mít taky dva výherce. Nejprve si však pojďme představit, o co že to vlastně soutěžíme.

Crono CM638 Gaming Mouse

Tou první cenou je herní myš Crono CM638 v hodnotě 1 099 Kč, která nás zaujala svým tvarem a ergonomií, přičemž skvěle padne do ruky. Díky mnoha nastavitelným tlačítkům se z ní stává skvělý pomocník a dokáže pořádně usnadnit práci na počítači. Díky přehlednému softwaru, který je k myší dodáván, si také můžete lehce nastavit cokoliv, na co si vzpomenete. Podrobněji jsme se myši věnovali zde v recenzi.

http://www.gamesites.cz/clanek/1734-recenze-crono-cm638-gaming-mouse

Crono CK3000 Gaming Keyboard

Druhá cena je herní klávesnice Crono CK3000 v hodnotě 799 Kč, která zaujme hned na první pohled. Modré podsvícení dokresluje působivý design, stejně tak jako vyznačená herní tlačítka, která tak nebudete muset nikdy více složitě hledat. Nabízí také mnoho funkcí, díky kterým si můžete nastavit tlačítka na požadované funkce. Opět jsme klávesnici věnovali prostor v naší recenzi.

http://www.gamesites.cz/clanek/1741-recenze-crono-ck3000-gaming-keyboard

Oba herní komponenty do soutěže věnoval e-shop www.exasoft.cz, kterému mockrát děkujeme. Konkrétní produkty naleznete zde:

Myš: http://www.exasoft.cz/crono-cm638-gaming-mouse_d109699.html
Klávesnice: http://www.exasoft.cz/crono-ck3000-_d109706.html

Soutěž

Dříve jsme o věcné ceny soutěžili především na našem Facebooku, nyní však půjde o komentáře zde pod článkem.

Pravidla soutěže jsou téměř jednoduchá -

Každý kdo se chce zapojit do soutěže o myš, musí napsat pod novinku komentář. Komentář bude obsahovat váš plán, co byste udělali se svou starou myší, kdybyste vyhráli tu novou. Fantazii se meze nekladou, proto čím zajímavější způsob vypořádání se s ní, tím určitě více zaujmete.

A právě zaujmout je důležité, neboť vyhraje komentář s nejvíce odpověďmi. A v této chvíli se dostáváme k soutěži o herní klávesnici. Tu získá jeden z vás, který napíše odpověď k vítěznému komentáři. Odpověď samozřejmě musí být smysluplná.

To znamená - Komentář s nejvíce odpověďmi získá myš, jedna z odpovědí na něj získá klávesnici. Proto se vám vyplatí jak napsat komentář, tak psát odpovědi k jiným.

Soutěž potrvá do konce tohoto měsíce.

 

Přejeme hodně štěstí!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 17364x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář