{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jak se stát Pro Gamerem?

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Trávíte hraním různých počítačových her spoustu času? Nadávají vám rodiče, že jenom sedíte před monitorem a nic neděláte? Už vás nebaví neustále vrážet peníze do vašeho herního miláčka a nic z toho nemáte. V následujícím článku si můžete přečíst, jak si hraním her vydělat nějakou tu korunu a následně rodičům vytřít zrak s tím, jakou máte super brigádu. Nebo si jen řeknete, že to není nic pro vás.

Pokud máte zájem vydělávat si peníze hraním, v tom nejlepším případě vaší oblíbené hry, nezbývá vám nic jiného, než si přečíst následující řádky. Jak jistě víte, hraní není pouze zábava, ale můžete vyhrávat tzv. money prize, dostávat plat a být sponzorován jako profesionální hráč. V následujících pěti bodech je popsána nejsnazší cesta k tomu, jak z hraní udělat své zaměstnání.

1. Vyber si eSport

To je první a nejdůležitější krok, který určí tvoji kariéru. Zkoušení různých her v jednom žánru není náročné, ale přebíhání mezi různými druhy games tě bude vracet stále zpět. Najdi si čas na vyzkoušení tolika her kolik jich zvládneš, koukej na videa, čti návody.

2. Počítačová výbava

Jako nováčka tě zaručeně nikdo sponzorovat nebude, tvůj první počítač a další herní výbava bude ta, kterou si sám koupíš (nebo tvoji rodiče). Na druhou stranu vlastním výběrem se můžeš naučit věci o hardwaru, které se ti mohou v budoucnu hodit.

Začátky bývají vždy úsměvné.

3. Najdi tým

Týmy jsou opravdu důležité. Tvoje cesta stát se profíkem bude s kvalitním zázemím a podporou snazší a pohodlnější. Týmy/klany nabízejí víc, než jen hru s partou přátel. Pomáhají ti trénovat a nacvičovat strategie bez  toho, aniž bys klesl na svém žebříčku výkonnosti.

4. Trénuj

V okamžiku, kdy najdeš tým, můžeš začít cvičit a trénovat a ještě jednou cvičit a trénovat. Být pro gamerem neznamená nekonečné hraní, také potřebuješ pravidelně trénovat a zdravě jíst. Energy drinky a káva mohou pomoct v případě nouze, ale pokud se na nich staneš závislým, nikdy nedosáhneš svého plného potenciálu. Průměrný hráč stráví ve hře 20 hodin týdně, jako profík potřebuješ víc. Někdo dokáže hrát 40 – 60 hodin týdně, ty musíš využívat svůj čas moudře a učit se rychleji.

Kvalitní zázemí je velmi důležité.

5. Buď vždy v obraze

Posledním krokem je udržovat si informace o eSportu. Pokud nebudeš vědět, kde se koná nějaký turnaj, nemůžeš ho vyhrát. Například si můžeme vzít CS 1.6, CS: GO a LoL. Je zde tolik informací  a pokud něco promeškáš, nevyděláš penízky. Je třeba vědět vše o soutěžích a turnajích. Uč se od současných pro gamerů, co dělají pro svůj úspěch a jakou používají strategii. No, a je nutné si zajistit opravdu nejlepší zdroje z oblasti eSportu.

Jestliže vám tyto informace alespoň trochu pomohly, tak budu rád, ale můžete očekávat, že rodiče nebudou mít vždy pochopení pro vaše choutky, trávit veškerý svůj volný čas u počítače.

Zdroj: www.progamingtours.net

 

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář