{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

12. Vítěz Psychostats Soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Rok se s rokem sešel a dnes můžu vyhlásit již v pořadí 12. vítěze naší Psychostats soutěže o originální steam key CS 1.6. Již rok obdarováváme hráče, kteří si to svou aktivitou a skillem zaslouží a nemíníme s tím přestat. Proto se i vy můžete zapojit do soutěže, která se tento měsíc odehrává na serveru Public #4. Minirozhovor s vítězem uvnitř článku.

Minulý měsíc se soutěž odehrávala na serveru COD #1 a boj to byl opravdu parádní. Ovšem vítěz, hráč s nickem Snox, si šel pro cenu už od prvopočátku a nenechal nikoho na pochybách, že steam key bude patřit právě jemu. 

Pořadí:

Minirozhovor s vítězem:

Whoooo: Z psychostats lze vyčíst, že jsi na serveru strávil celkem přes 119 hodin. Čím sis tento server oblíbil? Proč zrovna GS COD #1?
Snox: Dřív jsem hrál taky COD, ale server dali na prodej, takže to tam skončilo a hledal jsem nějaký nový a našel právě GS COD #1. :)

Whoooo: Co říkáš na úroveň COD #1? Jak vycházíš s tamními adminy?
Snox: Právě Váš COD server jsem si oblíbil ze všech nejvíc a proto jsem začal hrát tady..S adminy vycházím snad dobře kvalita adminů je taky velmi dobrá.

Whoooo: Jelikož jsi NS hráč, určitě steam přijde vhod. Jak dlouho hraješ na Non Steamu? Uvažoval jsi, že si steam v budoucnu pořídíš?
Snox: Na Non Steamu hraji po dlouhé době co jsem přestal hrát Csko a prodal Steam.

 

Tento měsíc se hraje o originální steam key cs 1.6 na serveru Public #4, jehož detaily naleznete ZDE.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář