{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový Counter-Strike 1.6 Nonsteam ke stažení

Napsal Dwandy dne 17.06.2015 pro sekci CS 1.6
Připravili jsme pro vás novou verzi Counter-Strike 1.6 NonSteam, která nabízí hned několik novinek. Chcete Csko, které je optimalizované pro dosažení nejlepších herních výsledku? Vyzkoušejte právě tuto verzi, která je navíc plně kompatibilní se všemi verzemi Windows, včetně těch nejnovějších jako je Windows 8, Windows 8.1, nebo Windows 10.

Nová verze Counter-Strike 1.6 je plně kompatibilní se všemi verzemi Windows (např Windows XP, Windows Vista, Windows  7, Windows 8, Windows 10 ...) a nabízí několik novinek oproti předchozím instalačním balíčkům. Co je tedy nového?

HRAJ S NEJNOVĚJŠÍ GRAFIKOU!
Při instalaci máte na výběr dvě možnosti - Normální verze, nebo Fusion verze. Normální verze nabízí klasický vzhled hry bez grafických úprav a obsahuje maximální optimalizaci pro herní výkon. Fusion verze hru upraví k nepoznání a graficky jí vylepší. To může mít za následek mírný pokles FPS k vůli vyšší zátěži, ale pokud nemáte příliš starý počítač (100 let), neměl by nastat žádný problém. Samozřejmě můžete mít nainstalované obě verze zároveň a vše si pořádně vyzkoušet. 
 
Zde si ukážeme pár příkladů, kde jsou vidět rozdíly v jednotlivých verzích.
 
DE_DUST2
de_dust2
de_dust2
 
DE_NUKEde_nuke
de_nuke
 
DE_TRAIN
de_train
de_train
 
HRAJ S VYSOKÝM FPS A NÍZKÝM PINGEM!
Každý hráč chce mít velmi vysoké FPS a naopak co nejnižšší Ping. Tyto hodnoty totiž velice ovlivňují skill hráče, a proto jsme do hry přidali naprosto unikátní FPS booster a Ping booster. Díky tomu bude hra mnohem plynulejší, přesnější a hráč se nebude potýkat s nepříjemnými problémy.
 
ke stažení zdarma
Autor: Dwandy; Zobrazeno: 11214x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář