{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnajový systém [NEW!]

Napsal Whoik dne 22.10.2015 pro sekci GS
Turnajový systém přichází i na náš portál Gamesites.cz. Stránka s turnaji zde: http://gsliga.gamesites.cz. Pokud se chcete zúčastnit turnajů v kterékoliv hře u nás, potom sleduj článek dále.

S radostí vám oznamujeme, že náš portál Gamesites.cz se opět posunul o něco dále, a to díky dlouho připravovanému Turnajovému systému. Díky němu tak budete moci poměřit síly s ostatními hráči a přitom bude vše jednodušší než doposud. Registrace pomocí fora jsou minulostí, nyní bude stačit pár kliknutí, a pak se už budete moci zaměřit pouze a jenom na svou hru.

Turnajový systém je propojený s webovou databází, což znamená, že se nemusíte nikam nanovo registrovat, stačí se pouze přihlásit pod vaším uživatelským jménem z webu a můžete se rovnou pustit do hraní.

NOVÝ TURNAJOVÝ SYSTÉM - http://gsliga.gamesites.cz

Těšit se budete moci jak na klasické turnaje, tak i na turnaje z jednotlivých módů. Výjimkou tedy nebudou Furien turnaje, které se těší velkému zájmu, Jailbreak, Knife nebo třeba Paintball turnaje se určitě také dočkají svého místa pod sluncem. A samozřejmě nepůjde jen o tradiční 1.6ku, ale určitě se budeme více věnovat také Gočku a nebo úplně jiným hráč jako je Isketch nebo CurveFever.

První otevírací turnaj s názvem PREMIERE CUP se uskuteční o víkendu 7. a 8.11. a půjde o klasický 5vs5 cup v CS 1.6. Turnaj je již v systému vytvořen, a tak máte jedinečnou možnost stát se prvními účastníky turnaje ve zbrusu novém turnajovém systému na gamesites.cz.

První oficiální turnaj

 

Tutoriál pro turnajový systém

1) Na stránce http://gsliga.gamesites.cz se přihlašujete se stejnýma údajema, co máte zde na webu.

2) Při prvním přihlášení zadáváte vaše ID (Steam ID, NS ID) (Změna ID jde jen pouze u admina. Pokud žádáte o změnu, tak napsat příslušné osobě a ta vám může nebo nemusí vyhovět)

Pro hraní všech turnajů na Gamesites, musíte mít vytvořený klan či do některého vstoupit.

Klany můžete mít různé do určitých modů viz. obrázek (zelený obdelník)

(To slouží pro daný mod určitého turnaje.)

Proto je nutné, když se hraje jiný turnaj s jiným modem, aby jste hráli se stávajícím nebo vytvořili nový klan.

 

Nový klan se vytváří: záložka Týmy a červené tlačítko Nový tým (poté vyplníte název klanu a vyberete si mod, na kterém se později registrujete do turnaje).

 

Každý nově vytvořený klan musíte nastavit heslem! Poté můžete zvát ostatní členy komunity do svého klanu či si klan upravovat.

Upravit si ho můžete pomocí editace. Můžete si změnit název klanu, vložit si do klanu vlastní logo, napsat si popisek, prostě vše, co by jste chtěli o klanu zmínit a v neposlední řadě, nastavení hesla, které jsme si ukázali výše v textu.

Owner klanu (zakladatel), může zvát ostatní hráče do svého klanu a tím si ho zaplnit pro turnaj. Owner může vyhodit každého člena v klanu může nastavovat pro člena i hodnost (co může v klanu upravovat apod.). Pro pozvánku do klanu vám musí Zakladatel klanu poslat odkaz na klan.

U každého klanu máte viditelný Základní popis, jaké Soutěže daný klan hraje, Zápasy které bude hrát a Pozvánky do turnajů pozvaných od adminů na soukromé turnaje.

 

Turnajů bude spousta. Máte vždy jasný přehled, co se hraje, kdy se to hraje, jaký admin to má na starost a jiné potřebné informace.

Příklad:

Po rozkliknutí určitého turnaje si řekneme, co zde vše najdeme:

Na obrázku vidíme nejdůležitější okno turnaje. Nachází se zde veškeré informace o turnaji např. Název turnaje, datum, počet týmů, mapy, admini.

Při dalších rozkliknutí zde najdeme: Ceny (výhry v turnaji), Pavouk či Tabulka, Zápasy (veškeré zápasy turnaje, které se zobrazí po zahájení), Registrované týmy a v neposlední řadě, pro vás nejdůležitější je Registrace.

Nutné je dbát na to, abyste si klan potvrdili v turnaji vždy hodinu před začátkem turnaje, jinak admin může váš klan z turnaje vyhodit. Vždy, když se registrujete do turnaje, je nutné potvrzení.

Zde je návod na potvrzení registrace v turnaji: klikněte na položky: Detail týmu -> Soutěže týmu -> potvrdit ůčast

V praxi to vypadá takhle:

 


 

Užitečné informace pro všechny:

Kde najdu moje události / potvrzení apod.?

U každého vlastníka klanu máte kolonku"Události", ve kterých když na to kliknete se vám objeví, co potvrzujete . Ač se jedná o potvrzení turnaje, pozvánka do turnaje či něco dalšího.

Po otevření"Události"máte vyznačenou cestu kam co potvrdit.

U každé hlavičky vidíte"0"nebo"1"což znamená, že u"0"nemáte žádnou událost a u"1"událost máte .

Vkládání screenů, výsledků, dem nebo komunikace mezi sebou?

V každému svém detailu zápasu zapisujete a vidíte vše, ohledně vašeho zápasu s protivníkem.

Co je pro vás nejdůležitější?

- ovládací panek (Výsledek)

- podat protest

- komentáře

 

Při kliknutí na Ovládácí panel s Výsledkem se vám otevře toto okno a zde zadáváte výsledek.

Po zadání výsledku musíte ještě zadat screeny.

Tam uploadnete 2 screeny + dema

 

Protivník po vašem zadání může podat protest, který následně vyřeší ADMIN daného turnaje. Vše ale můžete řešit v komentářích pod zápasem.

Když žádný protest se nedostaví, výsledek je uzavřený a uloží se do tabulky. A takhle to funguje vše do posledního zápasu v turnaji.


U nás najdete 2 typy turnajů:

1) Turnaj každý s každým (klasická tabulka)

2) Turnajový pavouk

Turnaj každý s každým znamená to, že se hraje formou tabulky, ve kterém navzájem hrají klany mezi sebou.

Turnajový pavouk znamená, že týmy které proti sobě hrají, má vždy jednoho postupujícího a tak to jde dále a dále, dokud nezbyde poslední, který je následně první a neporažený.

Každý klan a jednotlivec, dostane posléze za umístění v turnaji ocenění. Vše se započte do jeho profilu, takže každý může vidět jeho úspěchy, co vše vyhrál.

Ve svém profilu najdete svoje info jako je např. Nick, ID, popis apod., dále Týmy, ve kterých hrajete a v neposlední řadě vaše Úspěchy, které jste zde vyhráli.


 

Vždy si přečtěte pečlivě Všeobecná pravidla a jednotilivá pravidla pro jednotlivé turnaje.

(POZOR !) Oboje pravidla se od sebe liší, ale Všeobecná pravidla soutěží, jsou nadřazena všem pravidlům !

 

Děkujeme panu programátorovi za práci a všem hráčům přejeme hodně štěstí v jakémkoliv turnaji:) .

Případné dotazy pište do nově vytvořené sekce nahoře v diskuzním foru.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5991x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář