{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Premiere Cup [7.- 8.11. 2015] (Turnaj pro vás)

Napsal Whoik dne 22.10.2015 pro sekci CS 1.6
V předešlé novince jste se mohli dozvědět o nově spuštěném turnajovém systému na našem portále, nyní vám představujeme první turnaj, který otevře novou turnajovou éru na Gamesites.cz.

Spuštění nového systému nemůžeme oslavit jinak, než otevíracím turnajem ve hře Counter-Strike 1.6 v klasickém módu 5vs5. Těšit se můžete také na zajímavé ceny, které doposud nkdo nikdy neměl šanci vyhrát. Chybět nebudou ani souboje proti našim adminům anebo třeba streamované a komentované zápasy. To vše na vás čeká v prvním listopadovém víkendu 7.-8.11.2015.

 

Turnaj

Počet týmů je omezen na 32 a registrace nebude probíhat nikde jinde, než na novém turnajovém systému (gsliga.gamesites.cz), kde je pro vás již připravený turnaj. Minimální počet hráčů v týmu je 5, maximální pak 8. Pokud si nebudete vědět s registrací rady, určitě se podívejte do tohoto článku, kde je vše názorně ukázáno.

Začátek 7.11. v 15:00. Od 13:44 do 14:44 potvrzování registrací. Poté následuje pozvání potvrzených týmů do jednotlivých skupin a na 15:15 je naplánovaný první zápas skupin. V neděli se pak play-off fáze rozjíždí ve 14:00.

Turnaj je rozdělen do dvou dnů, přičemž v sobotu se odehraje skupinová fáze, v neděli pak play-off. Na počátku budou týmy rozděleny do čtyřčlenných skupin, ze kterých postoupí dva nejlepší do nedělních finálových soubojů. Skupinová fáze se bude hrát každý s každým jednou. Pouze nedělní finále se odehraje stylem BO3, tedy na dvě vítězné mapy.

Tradiční složení map zajistí, že se neztratí ani ti, kteří nemají s podobným hraním zkušenosti. Mappool budou tedy tvořit pouze de_ mapy, a ty budou dopředu určeny pro každé kolo, pouze ve finále si budou moci týmy vybrat.

Organizace

Registrací do turnaje pro vás předturnajová příprava však nekončí. V sobotu hodinu před oficiálním začátkem bude muset kapitán týmu potvrdit účast týmu v turnaji. Načež budou potvrzené klany pozvány do jednotlivých skupin, kde odehrajou své tři zápasy. Pozvánku je třeba také potvrdit.

Každá skupina bude mít svého delegáta z řad admin týmu, který se postará o veškeré řešení sporných situací, stejně tak rád zodpoví vaše případné dotazy. Hlavní dozor turnaje tvoří Diaz, Peto, Kani a Who am I ?!, na které se budete moci obrátit při řešení složitějších situací. Všichni tito admini budou přítomni po dobu turnaje na našem Teamspeaku (ts.gamesites.cz). Proto jej k řešení využijte, protože právě tato možnost je tou nejefektivnější.

Pro turnaj můžete využít jakékoliv cw/tg servery, doporučujeme samozřejmě naše GSCW, jejichž IP adresu naleznete dole ZDE. Který z týmů k detailu zápasu jako první napíše IP a PW, jeho server je tím, na kterém se zápas uskuteční, pokud se týmy nedohodnou jinak.

 

Ceny

Samozřejmostí jsou při podobných příležitostech ceny a tento turnaj není výjimkou. Dokonce budete moci vyhrát něco, co zde doposud nikdy nebylo. A to oficiální trička Gamesites.cz. Ta jsou dostupná ve dvou barevných provedeních - černá nebo bílá.

Těch bude připraveno 5 kusů pro vítěze. Jedinou podmínkou je shoda celého týmu na barvě.

Vítězný tým dále získá speciální ikonku na náš Teamspeak server (ts.gamesites.cz), ke které obdrží také VIP+eVIP a nesmí chybět ani VIP na libovolný CS 1.6 server.

Pro druhé místo je připraveno také VIP+eVIP na TS a k němu VIP na libovolný CS 1.6 server.

Třetí místo se pak může těšit na VIP+eVIP na Teamspeak.

Hráči prvních tří týmů navíc obdrží body do tabulky, které mohou při určitém počtu směnit za další výhody, ať už na serverech, webu nebo Teamspeaku. O bodování více zde.

 

Jakékoliv otázky, připomínky nebo rady pište do speciálního topicu ZDE. Pokud vás není pět, abyste utvořili plnohodnotný tým, neváhejte napsat do Trhu volných hráčů, kde můžete najít jak nový tým anebo naopak hráče do toho svého. Trh najdete opět ve foru v nově vytvořené sekci ZDE.

Těšíme se na vaši hojnou účast a zároveň prosíme o trpělivost, pokud dojde k neočekávaným situacím. Turnajový systém je zcela nový a právě vy nám ho můžete pomoci zdokonalit.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 6804x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář