{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Oficiální trika Gamesites.cz v prodeji!

Napsal Whoik dne 09.11.2015 pro sekci GS
Již několikrát v průběhu fungování našeho portálu došla řada na otázku, zda-li se vrhneme do prodeje upomínkových předmětů jako jsou náramky nebo třeba právě trička. Dnešním dnem můžeme oficiálně oznámit, že začínáme s produkcí triček, které si bude moci každý z vás zakoupit a podpořit tak chod našeho portálu.

To, že jsme se pustili do triček s logem našeho portálu, není úplně novinka. Jelikož tento víkend se uskutečnil turnaj, kde právě první cenou tato trika byla. Nicméně právě nyní začínáme také s oficiálním prodejem. Určitě se va vašem šatníku najde místo na perfektní triko, které najde spoustu využití. Ať už na běžné nošení, na sport anebo třeba na spaní. Na všechny aktivity je triko vhodné.

K dispozici jsou dvě barevná provedení - černá a bílá, na velikosti v tomto případě nezáleží, možnosti jsou téměř neomezené, čili od xs až po xxxxl.

Další z věcí, která každého zajímá, je kvalita triček. V našem případě je kvalita vždy na prvním místě. Ať už jde o spravování serverů nebo dalších technických záležitostí, trika na tom nejsou jinak. Jedná se totiž o 100% bavlnu a už na omak lze poznat, že se jedná o kvalitní výrobek. Abychom kvalitu otestovali, dostalo několik administrátorů trika k vyzkoušení a zde jsou jejich postřehy:

Lulka :): Na tomto tričku se mi líbí pohodlnost materiálu. Člověk se cítí doslova "jako v bavlnce" Tričko jsem prala již 4krát a žádné změny na kvalitě nepozoruju.

GS.cz # Diaz: Tričko od GS je z kvalitního materiálu. Za dobu co ho mám, jsem ho  několikrát vypral v pračce a barva, logo a nápis se neopotřebovává.  Vše mám tak, jak  jsem ho měl první den. Můžu doporučit všem...

Fluffy: Tričko "Gamesites" mám v bílé barvě. Jeho výhody jsou, že se nosí dobře,  nekouše, je z bavlny. (dobře se pere). Nevýhoda akorát je ta, že ho mám vždy jak od  prasat, ale to je moje chyba. Hrdě ho nosím po domácnosti.

VANI: Ahoj. S tričkom som velmi spokojný, nosím ho hlavne doma, mam čierne takže ak  si ho nahodou zašpiním pri hraní tak to neni až tak vidno :D. Je pohodlné, doporučujem  :)

   

 

 

Běžná cena Gamesites.cz triček byla stanovena na 499 Kč, nicméně nyní v předprodeji máte možnost je získat se
slevou 20%, čili za 399 Kč / 15 Euro!

 

 

Proto neváhejte a pořiďte si vaše vlastní triko ještě dnes! A to prostřednictvím emailu [email protected], kde vám zároveň rádi zodpovíme vaše případně otázky.

 

 

Autor: Whoik; Zobrazeno: 9466x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář