{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

[TURNAJ] Hunger Games: Dokážeš přežít?

dne 09.12.2015 pro sekci CS:GO
Mód Hunger Games se těší velké oblibě, a proto přicházíme s turnajem pro vás hráče. Bude pro tříčlenné týmy, a proto se do hry o přežití zapojí také taktika. Veškeré podrobnosti, datum a program turnaje se dozvíte níže.

Turnaj se jak již bylo oznámeno bude konat ve formátu 3vs3, maximální kapacita týmů je stanovena na 8 a bude se hrát tradčiním pavoukovým stylem. Turnaj bude probíhat jako už poslední dobou tradičně na naší turnajové stránce gsliga.gamesites.cz

Pokud si chcete zahrát, měli byste si vyhradit čas 21.12.2015 od 15:30. Nyní přichází pár slov od organizátorů turnaje:

Každý z nás už evidentne pociťuje, že Vianoce sa nezastaviteľne blížia a tak je tu ideálna príležitosť vytiahnuť pre milovníkov GO sekcie skvelý darček - náš prvý Hunger games turnaj.

Prosili ste nás a my sme Vás vypočuli.

Preto prvých 8 zaregistrovaných teamov si môže 21.12.2015 od 15.30 zmerať svoje sily a zistiť, či by ostali medzi poslednými preživšími. Počas celého turnaja si budete užívať EVIP výhody, o ktoré sa hrá.

Viac informácií o priebehu celého turnaja sa zaregistrovaní a potvrdení účastníci dozvedia počas organizačného stretnutia, ktoré sa uskutoční půl hodiny před startem turnaje na našom TS - ts.gamesites.cz.

Nech Vás vždy doprevádza šťastena!

Vaši organizátori

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář