{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GS Poker League - Shrnutí

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Minulý týden v neděli se uskutečnil poslední 10. turnaj první sezóny Pokerové Ligy. Favoritům se příliš nedařilo, ale ani tak se na konečném pořadí na prvních příčkách nic nezměnilo. Vítězem se stal hráč Twenty Dolar, se kterým jsme udělali také rozhovor. Ten si přečtete uvnitř článku společně s hodnocením ligy.

V neděli 11.3. se konal první turnaj z deseti, který odstartoval první sezónu Gamesites Poker League. Účast na přípravných turnajích naznačovala, že by se liga mohla těšit pěkné návštěvnosti. A také tomu tak bylo. Návštěvy nad 100 účastníků nebyly výjimkou a nejdelší turnaj se hrál 2 hodiny a 52 minut.

Úroveň hráčů byla proměnlivá, ale lepší hráči se drželi vepředu ve většině turnajů. Celkově se ligy zúčastnilo přes 230 hráčů, za což děkujeme a věříme, že se společně sejdeme u druhé sezóny, která zanedlouho odstartuje. Bude se konat jak jste si již zvykli vždy v neděli v 18 hodin. Ale včas na to upozorníme.

Teď už ale k samotnému vítězi, který si odnesl cenné výhry v podobě originálního Steam Key CS1.6, eVIP na server a VIP na Teamspeak. Stal se jim Twenty Dolar, který podával konstatně dobré výkony, a tak si výhru zcela zasloužil.

Pořadí na prvních místech GSPL:

  1. Twenty Dolar
  2. Pancito (loutka)
  3. Boris758758
  4. MANUTD20ferg
  5. EsteTri

Slibovaný rozhovor s vítězem:

Whoooo: Ahoj, gratuluji k vítězství v naší Pokerové lize, jak se tato výhra rodila?
Twenty: Ahoj, díky :) První kolo jsem vynechal, protože jsem vůbec netušil, že nějaký turnaj vůbec je. No o druhém jsem se už dozvěděl na Webu a řekl jsem si, že si vlastně jenom zkusím zahrát tak ze srandy. No a po pár kolech už jsem začal přemýšlet aji o nějakých vyšších pozicích :D

Whoooo: Již po 4 kolech jsi byl v čele pořadí a od té doby jsi tam zůstal, jak se ti podařilo podávat stále dobré výkony?
Twenty: Možná to bylo mojí taktikou, vyčkat co se stane, prohlídnout si jak kdo hraje. No a takhle se vlastně trochu protřídí hráči a zároveň už aji víte jak na které hráče, ale jasně, že tam taky byla hromada štěstí, nebudu tady ze sebe dělat Multi Super Poker Talent :)

Whoooo: Nejvíce na paty ti šlapal hlavně v závěru hráč Pancito (Loutka), co říkáš na jeho hru? Kdo byl pro tebe nejtěžší soupeř?
Twenty: Loutka mi připadal jako hráč, který hodně u hry přemýšlí a používá mozek :), což je asi to nejdůležitější ze hry (Ne kecám prostě měl jenom nehoráznej luck :D).Jako nejtěžšího hráče jsem, ale asi bral Kaniho, kterej má hodně dobrej smysl pro tuhle hru a hraje tiše a hodně rozumně :)

Whoooo: Jak hodnotíš úroveň celé ligy a jejich hráčů?
Twenty: Liga mi přiša moc dobrá :), i když mi možná přijdou trochu nefér bonusové body, ale ten kdo by to měl vyhrát by si s tím měl poradit (Nemyslím tím, že jsem King of Pop, jsem lama jako vy :D).Ale hráči a některé jejich emoce,celkově turnaj byl super :D

Whoooo: Zúčastníš se i druhé sézony pokerové ligy?
Twenty: Určitě se mnou můžeš počítat,poker mě baví a bavit bude :)

Whoooo: Jak jsi naložil s výhrami? Pokerové chipy jsi nechal pořadatelům, ale co jsi provedl s vyhraným steamem?
Twenty: Největší radost z výher mi udělal právě Steam a aji ta ikonka, který jsi věnoval svůj drahocenný čas :D.No steam nejspíš dám kámošovi, který zastává stejný názor jako já "Místo Steamu si radši kup dvoje boty" :D, takže asi tak :)

Whoooo: Co bys vzkázal hráčům, kteří budou uvažovat se zapojit do příští ligy?
Twenty: Určitě se zapojte do hry, protože za vyzkoušení nic nedáte a i když nebudete mít dost štěstí nebo někdo bude prostě lepší, tak to může být váš první Poker Turnaj :), nebo si můžete naopak jenom zahrát pro radost a přitom získat nějaký ceny, haluz čeká na každýho :D

Whoooo: Ještě jednou gratuluji a děkuji za skvělou hru :)
Twenty: Díky ti za gratulaci a super turnaj :)

 

Děkuji všem hráčům za účast a těším se na vás při druhém pokračování Gamesites Poker League.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář