{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pokemod v čele nových serverů

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
V nedávné době došlo ke spuštění hned několika serverů, o kterých jsme vás ještě neinformovali formou novinky. Na tu přišel čas ve chvíli, kdy server Pokemod prošel změnami a stal se tak opět jedinečný na poli CS serverů. Jaké další servery se spustily se dozvíte uvnitř novinky, stejně jako potřebné informace k Pokemodu.

Začněme dle abecedního pořadí nových serverů. AIM #1 se dočkal svého dlouho očekávaného kolegy, a tak již můžete navštěvovat druhý server stejného nastavení. Jeho detaily se dozvíte zde.

Svého třetího bratříčka dostal naprosto originální mod od Gamesites - Avatar. Jeho dva servery se těšily zájmu, a tak nezbývalo, než vám nabídnout další prostor, k ponoření se do hlubin Avatarovy duše. Detaily najdete zde.

Třetího následovníka se dočkal také Call Of Duty server. Díky kterému můžete poznat hru COD z trochu jiné perspektivy. Detaily zde.

Server GunGame byl neustále plný, což zapřičinilo spuštění druhého klasického GunGame serveru. I zde se můžete těšit na boje na menších mapách, kde nebude o adrenalin nouze. IP a podrobnosti se dozvíte zde.

Mezi oddechové módy patří surf. Dříve bylo zvykem, že se zde nezabíjí, ale tyto zavedené pořádky jsou pryč, jelikož jsme spustili server Surf Kill. Kde nejen že budete moci proikázat svůj skill v surfování, ale taky procvičíte svůj aim. Jeho detaily naleznete zde.

Již 4. serveru stejného rázu se dočkali hráči War3 + Save XP serverů. Věříme, že i čtvrtý server si najde své stálé hráče a zaplníte je stejně jako tři předešlé. Detaily zde.

Teď ale už k samotnému hřebu této novinky - Pokemodu.

Ze začátku si můžete vybrat ze 4 pokemonu - Pikachu, Squirtle, Bulbasaur, Charmander

Každý pokemon ma přitom své vlastní jedinečné schopnosti. Pikachu vyniká svou rychlostí, Bulbasaur vysává HP nepříteli, Squirtle může využít bublinkový útok a Charmander ubírá více HP, pokud je již raněn.

Mezi svými Pokemony můžete různě přepínat, a tak využívat jiné schopnosti proti danému nepříteli. Maximum Pokemonu, které můžete mít u sebe jsou 3, ale díky VIP výhodám jich budete moci mít hned 6! A tak si musíte pečlivě rozvrhnout taktiku, s jakou do boje půjdete.

Své Pokemony trénujete, aby se jejich schopnosti vyvíjely a získali tak větší sílu. Za zabíjení nepřátel získáváte XP body, díky kterým se právě schopnosti Pokemonu zlepšují.

Více se o tomto módu dozvíte přímo na serveru - 81.0.217.174:37304 po napsání /pokehelp do chatu.

Hodně štěstí ve hře a příjemnou zábavu s Pokemony.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář