{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Oficiální CS 1.6 Support nábor

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím vás, dnešní den se zapíše do historie, počínaje tímto okamžikem spouštíme veřejný oficiální Nábor CS 1.6 Supportů. Neopakovatelná šance na lepší budoucnost u GameSites, jedinečná možnost pomáhat, čerpat ze znalostí kolegů a v neposlední řadě získat za dobře odvedenou práci VIP.

CS Support nabor


Kdo jsme ?

Tým. Především jsme jeden tým. Skupina jedinců, kteří mají společných několik znaků. Všichni jsme se před nějakým časem zamilovali. Láska to je vášnivá a neutuchající. Ano, naše srdce ovládlo CSko. Stará dobrá jedna šestka. Čas plynul a my jsme společně překonávali zábrany. První letmé dotyky, polibky, strávené noci. Pokud víš, o čem mluvím a na tváři se ti rozprostřel úsměv, čti dál.

Jak jsme rozděleni ?

Každý z nás preferuje jiné přednosti naší krásky. Celkově jsme rozděleni do tří táborů, každý z nich vede Kapitán. Určili jsme 3 schopné jedince, kteří pro nás pořádají nábor do svých táborů, u nich dostanete vstupní test, pokud budete úspěšným řešitelem, postoupíte do II. kola.

CS sekce - Rodnys

PC sekce - Tomsa

VIP sekce - Gustik

Co musím umět?

Následující text obsahuje minimální požadavky, které musíš jako správný supporťák zvládat. Pokud se domníváš, že to zvládneš levou zadní, neboj se, pravdivost tvého přesvědčení prověří kapitán dané sekce.

CS - Pokročilé znalosti ohledně příkazů. Modifikace nastavení. Cfg, fps, rate, interp - pokud netušíte, co tyto hesla znamenají, ani to nezkoušejte

PC - Hardware + Software, Win + Linux + Mac OS (Stačí být zaměřený na 1 system)

VIP - Jak aktivovat, jak řešit problémy

 

Podmínky

  • Autoritativní chování
  • Mentální vyspělost
  • Schopnost nalézt si informace z mnoha zdrojů
  • Zodpovědnost
  • Týmová spolupráce
  • Komunikace na perfektní úrovni - aktivní jedinci, kteří umí s lidmi mluvit bez problémů a dělá jim to radost
  • Kvalitní mikrofon



Průběh


Abyste se dostali do samotného přijímacího řízení, musíte jako první napsat něco málo o sobě do topicu CS Support. V případě postupu vás odměníme zeleným editem. 


Veškeré přijímací řízení se koná na TeamSpeaku. Naši kapitáni čekají v roomce "CS Support Kapitáni", stačí je zkontaktovat a oni si zájemce přesunou do předem určených zaheslovaných místností. Vaše snažení začíná specifickým vstupním testem, který čítá 10 otázek. Na každou máte přesně 3 minuty. Výjimky nastávají u složitějších, kde je povoleno hledání informací na internetu. Styl, jakým budete komunikovat je prvním znakem vyspělosti a zralosti, nezapomeňte.

Pokud prospějete a budete úspěšnými řešiteli, postupujete do II. kola, což je pohovor s Vyšším Supportem (CLieR + SaPo). Nebojte se, koušeme jen někdy :).

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář