{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Prázdninové psychostats soutěže!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Psychostats soutěže, které zde mají již dlouhou tradici se v posledních měsících poněkud zasekly. Hlavně kvůli neaktivitě hráčů, kteří si výhru zasloužili anebo se na prvních příčkách umístili admini. Ale nebojte se, prázdniny se ponesou právě v duchu Psychostats soutěží. Bude se hrát o originální steam key CS 1.6 nebo množství VIP na server. Jaký bude plán se dozvíte v novince.

Od začátku minulého roku byla tradice, že každý měsíc jsme určili server, kde se bude konat psychostats soutěž o nejlepšího hráče a ten vyhrál originální Steam key CS 1.6. Na prázdniny jsme si však připravili obohacení.

Ještě se ale vrátím k událostem, které zapříčinly nevyhlášení psychostats soutěže za poslední měsíce. Poslední ohlášenou byla soutěž na Public #4, kterou vyhrál Reza, avšak vzhledem k jeho vztahu ke Gamesites, nemohl cenu vyhrát. Další v pořadí se pak nepodařilo kontaktovat, a tak čas plynul, až bylo vyhlášení znemožněno. Ale nyní se vracíme v plné síle!

Letní prázdniny nám nabízejí 2 měsíce, avšak výhercům budou rozdány hned 4 Steam klíče. Každý měsíc bude mít 2 výherce a nepůjde jen o skill. Navíc jsou připraveny také bohaté týdenní soutěže o VIP!

 

Týdenní soutěže

Na konci každého týdne získají VIP ti hráči, kteří budou na serveru nejaktivnější a ti, kteří budou mít nejvíce vybuchnutých bomb za daný týden. (u serverů, kde se nepokládá se bude hodnotit nejlepší dosažený skill za daný týden) To znamená, že hned 2 hráči týdně budou za svou aktivitu oceněni VIPčkem. Výše uvedené statistiky naleznete po najetí do psychostats jakéhokoliv serveru a nehoře kliknete na Awards.

Například zde jsou uvedeny statistiky za uplynulý týden ze serveru Public #2 - KLIK.

Soutěžit se bude postupně na těchto serverech:

  • Public #2 [2.-8.]
  • Dust2 only #3 [9.-15.]
  • Zombie Darkness [16.-22.]
  • Jailbreak #5 [23.-29.]
  • Warcraft #4 [30.-5.]
  • GunGame #2 [6.-12.]
  • Knife Public [13.-19.]
  • COD #2 [20.-26.]
  • Pokemod [27.-31.]

Měsíční soutěže

Soutěž bude klasická, kdy Steam key získá na konci měsíce hráč, který bude první v psychostats podle skillu. Ale slíbili jsme i druhý steam, který si odnese nejaktivnější hráč za daný měsíc na určeném serveru.

Bojovat se bude v sedmém měsíci na serveru - GunGame #2

A v osmém měsíci na serveru - Public #3

 

Věřím, že budete s cenami spokojeni a budete věrni Gamesites i přes prázdninové dny a užijete si spoustu zábavy.

Tímto všem hráčům na Gamesites přeji pohodové prožití letních prázdnin a užijte si je podle svých představ.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář