{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites mezi Top 10?

Napsal Egii dne 19.04.2016 pro sekci MC
Ano, je to tak. Podle názvu jste si mohli všimnout, že Gamesites patří mezi top 10 serverů ve hře Minecraft! My jsme se rozhodli za to Vám udělat překvapení a taky i odměnit vás!

Jak jste podle názvu a taktéž popisu článku poznali, dostali jsme se do Top 10 serverů v CZ a SK scéně ve hře minecraft! Celé vedení gamesites portálu vám děkuje, že jste pro nás aktivně hlasovali na stránce, která se zabývá zveřejňováním nejlepších serverů. Díky vaším hlasům jsme se dostávali na lepší a lepší místo, teď jsme mezi TOP 10 servery! Za každý hlas, který jste nám dali, jste mohli získat lákavé odměny na naších serverech. Nové odměny do našeho speciálni VOTE MENU jsme přidali 3 dny zpět.

Za to, že nám věnujete opravdovou podporu jsme se rozhodli odměnit vás. Ten, kdo napíše jako první z MC.HL adminovi Noblemar PMku, může získat VIP nebo EVIP. Avšak tato možnost je omezené na první tři místa! Jelikož v této soutěži odlišujeme SkyBlock a Survival, tak celkem 6 osob má šanci, aby si svoje VIP/EVIP vyzvedlo.

Jaké jsou vlastně ty odměny?

1. místo -> VIP navždy.

2. místo -> Extra-VIP na 2 týdny

3. místo -> VIP na 2 týdny.

 

Co dělat a jak vybrat odměnu?

Napište soukromou zprávu noblemarovi zde na webu, která bude obsahovat přesný nick na serveru, server kde chcete VIP/EVIP. Pokud nebude zpráva splňovat vzor nebude odměněna. 

 

A to není vše jestli i nadále budete hlasovat pro naše servery jako doposud dočkáte se další soutěže.  Pokud se dostaneme do TOP 5 CZ/SK serverů, můžete se těšit tentokrát na soutěž o originální Minecraft účet, díky kterému u nás můžete získat i admin práva dále pak Extra-VIP a nebo také VIP! 

IP SkyBlock -> 93.91.250.134:37905
IP Survival -> 93.91.250.133:27492

Příště se můžete těšit na kreativní soutěž ve vytváření reklamního baneru na naše minecraft servery. Člověk, který udělá nejhezčí a nejlepší reklamní banner, získá VIP na serveru o který si řekne (platí jen pro MC severy).

 

 

Autor: Egii; Zobrazeno: 5831x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář