{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

HLSTATSX jsou tady!

dne 16.09.2014 pro sekci TF 2
Na serverech Classic 1 a Classic 2 byly úspěšně rozjety HLStatsX. Jedná se o komplexní statistický systém, zjednodušeně řečeno daleko lepší rank, který vyhodnocuje hráčův skill, ukládá statistiky ohledně jednotlivých zbraní a mnoho dalšího. Webové rozhraní je na této adrese: http://hlstatsx.30996.crew.sk. Tam si můžete najít různé statistiky, kromě toho se vám budou počítat body ve hře.

Systém byl nasazen během půlnoci a určitě bude potřeba jej doladit. Proto vás prosím, aby jste hlásili vše neobvyklé/podezřelé/problematické v souvislosti s tímto systémem. Bohužel Crew.sk mají nasazenou starou verzi systému, která ještě nepodporuje zbraně vydané v Pyromania Update. Upozornil jsem na to Zizua a přes den budu urgovat na Garlina, aby požádal hosting o update systému HLStatsX kvůli podpoře nových zbraní.

Jak používat HLStatsX

Ve hře máte k dispozici následující příkazy (seznam může být postupně doplňován), píší se do chatu:

/hlx - zobrazí menu s celou řadou voleb. Můžete si tu vyvolat vlastní rank, topku, statsme (stránka s vašimi statistikami) a další věci.

/rank - zobrazí váš celkový rank a váš výkon v aktuálním sessionu

/top5 - zobrazí top 5 hráčů na serveru

/top10 - zobrazí top 10 hráčů na serveru

Bodování

Bodování je v HLStatsX vedeno úplně jinak než v Ranku, jak jste byli doposud zvyklí. Hráč může za kill získat 2 - 25 (standardní nastavení) bodů (+ modifikátor závislý na zbrani, s jakou hráč dal kill) závisle na rozdílu ve skillu mezi killerem a obětí. 

Nejprve musí každý hráč udělat 50 killů, aby mohl získat regulérní body. To znamená, že dokud hráč nenasbírá těchto 50 zabití, bude dostávat/ztrácet jen minimální počet bodů (zde ty dva bodíky).

Případné otázky a další věci pište prosím sem do topicu. 

Děkuji, Vyšší support GS Torham

Děkuji Zizuovi a Garlinovi za zprovoznění HLStatsX - jakmile se tento systém updatne a vyladí, jistě to serverům pomůže!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář