{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnaje na nový školní rok

Napsal Smokeyy dne 31.08.2016 pro sekci GS
Jak už název napovídá, tak se na začátek nového školního roku konají turnaje, kterých se můžete zúčastnit. Na první víkend máme naplánovány tři turnaje, dva mini cupy ze hry Counter-Strike 1.6 a jeden ze hry League of Legends. Přečti si více a zúčastni se také.

Paintball Mini Cup #5 (Counter-Strike 1.6)

 

Jako první se hned ve čtvrtek koná již pátý mini turnaj na našich Paintball serverech. Hrát se bude klasicky vyřazovacího systémem, které se využívají na našich mini turnajích. Na turnaj se zaregistruje 14 hráčů, kteří budou hrát proti sobě tři kola. Po třech kolech vypadne hráč, který bude mít nejhorší skóre. V případě, že budou mít nejhorší skóre dva a více hráčů, hraje se další kolo, dokud někdo nevypadne. První kolo se bude hrát pět kol, ať si první vypadlý hráč může také trochu zahrát. Po vypadnutí některého z hráčů se koná reset vašeho skóre a jedete znovu od nuly.

Hrát se bude na mapě de_paintball. Ovšem, v případě vysoké účasti hráčů, se udělá kvalifikace. V kvalifikaci se hráči rozdělí do dvou skupin, které se bude hrát na mapě paintball_buzzkill. Kvalifikace se hraje stejným způsobem, jako klasická část, popsaná v odstavci výše, se změnou, že do finálové části postupuje šest nejlepších hráčů. Těchto šest hráčů hrají dále, do posledního vítěze, který obdrží zvláštní ocenění pro vítěze skupiny.

 

Turnaj se koná ve čtvrtek 1.9.2016 od 16:30 - více informací a registrace naleznete na našem fóru Gamesites.cz

 

Jump Mini Cup #1 (Counter-Strike 1.6)

 

O den později se koná první Jump Mini Cup. Hrát se bude na dvě kola, kde se v každém kole bude hrát jiná mapa. První kolo se koná na lehčí mapě kz_cg_pianoclimb, kde prvních šest hráčů, co dokončí mapu nejdříve postupuje do druhého kola. V prvním kole o dokončení mapy nezáleží na vašem celkovém času skákání. Ve druhém kole se utkáte na trochu těžší mapě kz_canyon, kde už bude záležet na vašem celkovém čase. Na dokončení mapy budete mít časový limit, který vám předem určíme. Pokud to do té doby nestihnete, nebude váš celkový čas uznán. Podle celkového času dokončení se určí vítěz turnaje.

Je třeba upozornit, že v případě nižší, nebo daleko vyšší účasti hráčů se může systém turnaje pozměnit.

 

Turnaj se koná v pátek 2.9.2016 od 16:30 - více informací a registraci naleznete na našem fóru Gamesites.cz

 

League Of Legends Cup #11 [1v1]

 

A další den se koná i zmíněný turnaj ve hře League of Legends. V turnaji se utkáte sami, proti jiným hráčům, pravděpodobně v pavoukovém vyřazovacím systému. K vyhrání zápasu budeš muset buď zníčit věž svého protivníka, nafarmovat si 100 creepu/ mimionů/ poskoků, anebo jako první zabít svého nepřítele.

Turnaj se koná v sobotu 3.9.2016 od 18:00 - více informací a registraci naleznete na modulu GS liga (návod k používání uveden nahoře)

 

BunnyHop Master #1 (Counter-Strike: Global Offensive)

Také pro vás připravujeme i první BunnyHop turnaj na našich CS:GO serverech.
Turnaj se koná v neděli 18.9.2016 od 17:00 - více informací a registraci naleznete na našem fóru Gamesites.cz
 
My se na vás samozřejmě těšíme na turnaji :-)
Vaši admini Smokeyy, SUik, SunNy a KNIF3R
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář