{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový pohled na hru Rocket League?

Napsal MaxwellCZE dne 14.09.2016 pro sekci GS
Jistě všichni víte o novém módu, který do Rocket League byl přidán. Jedná se o Rumble mód, který je velmi zvláštní a toužil jsem si ho vyzkoušet. Dnes vám ho představím a možná i někteří co Rocket League již nehrají, protože je to začalo nudit, ho zase začnou hrát.

Nový pohled na hru Rocket League?

Dnes vám přináším článek o Rumble módu ve hře Rocket League. Ze startu si vysvětlíme o co v tomto módu jde a také vám nabídnu nějaké ty tipy a triky, co jsem v této hře zatím pochytil. 

 

Tento mód přidává tzv. power-upy = schopnosti. 

·         The Boot – Vystřelíte botu do auta protihráče.

·         Disruptor – Auto protihráče nepůjde zastavit. Bude po nějakou dobu bez brzd se zrychlením.

·         Freezer - Zmrazíte míč na místě, i ve vzduchu

·         Grappling Hook – Přitáhnete se k míči.

·         Haymaker – Praštíte do míče.

·         Magnetizer – Začnete na sebe tahat míč pomocí magnetické síly.

·         Plunger – Chytíte míč výstřelem zvonu.

·         Power Hitter – Dostanete větší sílu a budete moci například rychle odrazit míč.

·         Spike – Tomuto říkám ježek, můžete se pomoci toho napíchnout na míč a jet s ním až do brány.

·         Swapper – Zde se jedná o teleport. Vyměníte si pozici s protihráčem, zvláštní věcička, díky ní jsem si dal párkrát vlastní gól.

·         Tornado – Název vypovídá o schopnosti. Jednoduše začnete točit s auty protihráčů i s míčem jako tornádo.

 

Schopnost se vám automaticky načítá už od začátku kola. Jsou situace, kdy schopnost můžete použít ihned, ale většinou se nabijí a to po dobu deseti sekund. Když ji použijete, začne se zase nabíjet a budete mít jinou. Výběr je vždy náhodný. Pomocí tlačítka „R“ můžete schopnost použít.

Mé poznatky na tento update?

Řekl bych, že je zvláštní a rád si ho zahraji. Je to příjemné zpestření a určitě pár dní nebudu hrát kompetitivní zápasy, ale spíše Rumble mód. Najdete ho i v normální online hře, takže si ho určitě vyzkoušejte. Většina schopností se dá dobře využít, ale taky si s nimi můžete uškodit. Nejlepší je to využívat co nejdříve, abyste měli rychle nabitou další. Však si o tom dokáže udělat názor každý. Z mých vlastních testů vyplynulo, že se zde musí používat taktika útoku, protože když budete jenom čekat a ne moc aktivně se zapojovat do útoku, tak budete dostávat takovou sodu, že se z toho ani nestihnete vzpamatovat. Vyzkoušejte si to sami a napište své názory, ať taky pomůžete. 

Menší recenze.

Je to nejlepší mód, který byl do hry přidán a to můžu říci na 100%. Není tam až takový zmatek jak jsem čekal a když máte s kým hrát, tak to má i něco do sebe. Je o mnoho více možností v taktice, takže se to dá i předem promyslet a v případě, že hrajete se třemi kamarády, tak to hned začíná být strašně jednoduché. Určitě se tlačte, do předu a jak jsem psal výše, plýtvejte schopnosti, protože leckdy dostanete lepší. :) Určitě si to budu ještě nějakou dobu užívat a zkoušet různé taktiky, zatím vypínám Counter-Strike a jdu trénovat. 

 

Tady vám dávám nějaké ukázky ze hry ať vidíte jak to může vypadat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Součástí tohoto updatu byly i bedny, nové mapy i auta, ale těm se dnes věnovat nebudeme. Určitě se můžete podívat na internet, najdete tam toho mraky, dokonce i na československé youtube scéně.  

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář