{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

3on3 JailBreak Football Cup 2016

Napsal Smokeyy dne 03.10.2016 pro sekci CS 1.6
Po necelých deseti měsících pro vás připravujeme další fotbalový turnaj, který se bude konat na našich JailBreak serverech. V tomto článku se dozvíte podrobnější popis turnaje a hlavně termín turnaje. Udělej si o víkendu čas, najdi si dva spoluhráče a přijď si vybojovat titul Mistra GS ve fotbale.

Krátké ohlédnutí za minulým turnajem

 

Za svojí kariéru na Gamesites jsem zorganizoval již čtyři fotbalová mistroství na Gamesites JailBreak serverech. Tehdy první tři dominoval jediný hráč, který s různými hráči vyhrál všechny tři a jako jediný si vysloužil tzv. Zlatý Hattrick. Ovšem minulý vstup do turnaje se mu nevyvedl, když hned v prvním zápase vypadl s novými úřadujícími mistry z týmu Furien is life, výsledkem 0:1. Ovšem tento hráč vás tímto turnajem sám provede, jako admin. 

V minulém turnaji padlo celkem 28 gólů, v celkových šesti zápasech, což je 4,6 gólů na zápas. Mistry se stal již zmiňovaný tým Furien is life, který byl složen z tehdejších adminů Ven0ma, dominikriz2323, V1DrIlko a Zeshe. Vyhrát dokázali osmi vstřelenými góly, což je necelá třetina ze všech vštřelených branek na turnaji. Ukáže se někdo z tohoto týmu na turnaji a obhájí svůj titul?

Nejlepší čtyřka z minulého turnaje

 

A nyní se můžeme vydat k popisu aktuálního turnaje. Návštěvnost může být prakticky neomezená a turnaj se koná o víkendu, což znamená, že by všichni hráči měli mít čas, už jen kvůli předpovědi počasí. Doporučuji si článek přečíst až do konce, ať jste na turnaji co nejvíce v obraze.

 

Stručné podrobnosti tohoto turnaje

Termín: 8.10.2016 od 14:30 a 9.10.2016 od 14:30 (9.10. hrají pouze postupující týmy)
Kapacita turnaje: neomezená
Předpokládaný čas trvání kvalifikace: cca 2-4 hodiny
Počet hráčů v týmu: 3 (1x brankář, 2x útočník)
Systém turnaje: kvalifikace a následné play-off*
Podmínky k postupu do play-off: vyhraná skupina v kvalifikaci**
Trh volných hráčů: na tomto odkazu
Registrace do turnaje: na tomto odkazu
Pravidla pro turnaj: ke shlédnutí na tomto odkazu + Všeobecná pravidla soutěží, nahoře v černé liště
Návod na GS ligu: ke shlédnutí na tomto odkazu
 
* - systém turnaje se může pozměnit, na závislosti zúčastněných týmů
** - podmínky se můžou rozšířit, nebo upravit, na závislosti zúčastněných týmů
 

Popis turnaje

Ze čtení článku jste již pochopili, že se bude hrát na dvě části, ve dvou dnech. Proto doporučujeme, aby jste si zajistili volný celý víkend, pokud chcete turnaj odehrát. 
 

Zápasy

Všechny zápasy kvalifikace a čtvrtfinále play-off se budou hrát 1x 90 sekund (bez poločasu), kde v případě nerozhodného výsledku ve čtvrtfinálovém zápase, se bude hrát prodloužení, které bude nastaveno na 60 sekund. V případě, že ani v prodloužení bude stále nerozhodný výsledek, budou se kopat penalty. 

Zápasy semifinále, finále a zápasu o 3. místo, se hrají 2x 60 sekund (tedy s poločasem). V případě nerozhodného výsledku, se bude postupovat jako ve čtvrtfinálovém zápase.

Ve finálovém zápase se případné prodloužení hraje do vítězného gólu.

A takhle se fandí

 

Kvalifikace

Systém kvalifikace bude skupinový, ve kterých budou týmy hrát 1x každý s každým. Výsledky se budou oceňovat body, které jsou důležité k vašemu postupu. Výhra se oceňuje třemi body, remíza jedním bodem a prohra klasicky žádným. Po dohrání skupinové kvalifikace se dozvíte, které týmy postupují. Určitě vám můžu zajistit, že vítěz z každé skupiny automaticky postoupí do play-off. O dalších postupujících se dozvíte na konci kvalifikace. Záleží totiž na návštěvnosti hráčů na turnaji. 

Momentálně, podle předpokladů plánujeme tři skupiny, ve kterých by mohli z každé postoupit dva nejlepší týmy a poté z týmů ze třetích míst tým, který bude mít nejlepší skóre. Osmé místo je rezervováno pro zvláštní tým, pro play-off.

 

Play-off

Systém závisí na počtu postupujících. Podle předpokládaných sedmi postupujících týmů, jak je vysvětleno v kvalifikaci a jednoho týmu složen z pořadatelů, můžeme předpokládat rozlosování čtvrtfinále v systému 1A vs. 2B, 2A vs. 3B, 3A vs. 1B a postupující ze třetího místa vs. tým složen z pořadatelů turnaje. Play-off se bude hrát systémem vyřazovacího pavouka, od čtvrtfinále, přes semifinále, až do finále, vč. zápasu o 3. místo. Všechny zápasy se hrají na jeden vítězný zápas.

 Momentka z 2on2 turnaje, konané v roce 2014

 

Dodatky

- každý hráč, který se chce zúčastnit turnaje, musí mít ve svém profilu napsanou svojí platnou SteamID. Pro změnu kontaktujte turnajové adminy
- hráči (nebo alespoň kapitáni), musí být před startem turnaje připojený na náš TeamSpeak server (IP: ts.gamesites.cz), kde se dozví více informací
- žádáme o trpělivost hráčů, při i po zahájení turnaje
- je to nepovinné, ale byli by jsme rádi, kdyby jste zvýšili fotbalovou atmosféru a dali si název týmu jako fotbalový klub (např. FC Gamesites)
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář