{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #7

Napsal Izmael dne 02.10.2016 pro sekci GS
Další článek o filmových novinkách, jejichž premiéra je tento měsíc, je tady! Nechte se informovat o nových filmech a o datu jejich premiéry.

Vážení čtenáři,

škola začala a abychom se mohli odreagovat, můžeme jít do kina a podívat se na zajímavé produkty z filmového průmyslu. Na jaké nové filmy se můžeme tento měsíc těšit? Pokračujte ve čtení a dozvíte se.

Kubo a kouzelný meč

Nesmíme zapomenout i na ty nejmladší hráče, proto si představíme tento animovaný film. Kubo je obyčejný chlapec, který bydlí s nemocnou matkou v odlehlé jeskyni. Aby oba přežili, chodí Kubo do blízké vesnice vyprávět uchvacující příběhy, avšak v jeden den se jeho normální život změní a bude nucen se zapojit do dobrodružného, ale i nebezpečného příběhu. Režie se ujal Travis Knight. Premiéra startuje 06.10.2016.

Inferno

Tento film pojednává o známém symbolologovi, který se pouští do pátrání za Dantem. Langdon, který se probouzí se ztrátou paměti, spojí své síly s doktorkou Siennou, která se mu pokusí pomoci vzpomínky nazpět získat, následně se pokusí zabránit smrtícímu globálnímu spiknutí, které může nastat. Režisérem filmu je oscarový držitel Ron Howard. Ve filmu hrají Tom Hanks, Fecility Jones a další. Premiéry se dočkáme 13.10.2016.

Jack Reacher: Nevracej se

Další akční film pojednává o bývalém vojenském majorovi a vyšetřovateli Jack Reacherovi, který se bude snažit dostat z vězení velitelku obviněnou ze špionáže a dokázat její nevinu, jak to dopadne? Režírovat filmu se rozhodl Edward Zwick a v hlavní roli uvidíme Toma Cruise, Cobie Smulders a další. Premiéra je datována na 20.10.2016.

Doctor Strange

Filmové studio Marvel přichází s další filmovou novinkou. Tentokrát bude akční fantasy film pojednávat o neurochirurgovi, který v dopravní nehodě přišel o ruce. Vzhledem k tomu, že ho medicína zklame, začne hledat pomoc v mystické oblasti a najde místo známé jako Kamar-Taj, avšak tam zjistí, že jde i o místo, kde se bojuje s temnými silami, kteří chtějí zničit Zemi. Po tom, co získá magické schopnosti se musí rozhodnout, zda bude bojovat s temnými silami nebo nikoliv. Režisérem filmu se stal Scott Derrickson, premiéry se dočkáme ke konci měsíce 27.10.2016.

 

Autor: Izmael; Zobrazeno: 1939x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář