{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GS eMagazín - HIGHLIGHT

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Dnešní den se opět zapíše tučnějším písmem do historie gamesites.cz. Připravili jsme si pro vás totiž online magazín, jenž bude vycházet každý měsíc a dočtete se tam spoustu zajímavostí a novinek. První číslo je takovou zkušební vlaštovkou, a proto se těšíme na vaše názory na zlepšení do dalšího měsíce. Další podrobnosti a samotný magazín uvnitř novinky.

 

Magazín se tvořil během celého měsíce července/júla, a tak postupně dozrával, až nakonec nadešel den, kdy se dočkal finálního zpracování.

Hned na úvod je třeba poděkovat dvěma mužům, bez nichž by magazín nevznikl, jsou jimi šéfredaktor Groupleader a grafik/designér Xter.

Teď se ale pojďme věnovat obsahu prvního vydání magazínu HIGHLIGHT.

Obsah 1. Čísla

Na prvních stránkách se dočtete ty nejdůležitější novinky, které se na Gamesites udály v uplynulém měsíci. A jako bonus jsou přidány zprávy z admin sekce, které se jinak nemá běžný uživatel šanci dozvědět. Do dalších vydání se chystáme právě tuto rubriku rozšířit, abychom vám přinesli ty nejzajímavější zprávy.

Naší pozornosti nemohla utéct ani Progaming scéna, kterou zpracoval admin SemiHolsen a dočtete se podstatné události z profesionálních soutěží esportu.

Na tyto novinky navazuje redaktor Barta s přehledem zajímavých novinek na půdě IT technologie. Už jste viděli myš s větráčkem ukotveným přímo na předku myši? Tuto a další zprávy si můžete přečíst právě v IT rubrice.

Další část magazínu se věnuje především hrám. Nejprve sám Groupleader rozebere zajímavé Online hry a na něj hned navazuje Xsite s očekávanými hrami, které by měly brzy vyjít.

V žádném časopise nemůže chybět ani rozhovor. Tentokrát si náš vrchní interview maker Radegast pozval k mikrofonu Groupleadera a v obsáhlém rozhovoru se dozvíte zajímavosti, které jste doteď ani netušili.

Nesmíme však zapomenout ani problémy zdejších uživatelů, avšak z trochu jiné perspektivy. Nebude vám radit žádný ze supportů, ale renomovaná rádkyně Lulka, která vám pomůže s téměř jakýmkoliv problémem ve svém Růžovém koutku.

Další část magazínu je věnovaná reálnému světu, takže se dočtete nějaké novinky, které hýbaly světem a také sportovní novinky.

Mezi zajímavosti každého časopisu či novin patří horoskopy a ani my jsme si nenechali ujít tuto možnost předpovědět vám budoucnost. Přečtěte si pár řádku od Rosomaka a zjistěte, co vás čeká.

Výplní volného času bývá nejen hraní her, ale také mnohdy sledování filmů a do této tématiky se ponořil Xter, který vám přináší novinky a zajímavosti z filmového světa.

Na závěr jsou pro vás, jako správné hráče, přichystány křížovky, které zpracoval Hecko. Najdete všech 10 rozdílů?

Myslím, že je co číst, a tak si najděte chvilku a prolistujte si náš nový magazín!

 

Vaše názory a připomínky se rádi dočteme jak z komentářů pod novinkou, tak také na foru v připraveném topicu ZDE.

A co vás čeká příště? Více zajímavosti z admin koutku, další rozhovor se zajímavou osobností na GS a mnoho dalšího.

Nezapomeňte, že probíhá také konkurz na redaktory. Podrobnosti jsou uvedeny na předposlední straně magazínu.

 

Pro PŘEČTENÍ magazínu klikněte na ikonku SWF

 

 

 Pro STAŽENÍ magazínu klikněte na ikonku PDF

Přeji příjemnou zábavu při čtení!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář