{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites.cz partnerem MČR v počítačových hrách

Napsal Whoik dne 27.10.2016 pro sekci GS
Rádi vám oznamujeme, že náš portál se stal partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách, konkrétně turnaje v Counter Strike: Global Offensive. Nicméně to není vše. Navázali jsme totiž také spolupráci s pořádajícím portálem Playzone.cz, která se bude dále rozvíjet.

Mistrovství České republiky v počítačových hrách má již poměrně dlouhou tradici a nyní přišel čas, kdy se i náš portál Gamesites.cz do této události zapojí. Konkrétně to bude do turnaje ve hře Counter-Strike: Global Offensive, kde jsme se stali hlavními mediálními partnery. Mimo CS:GO se na Mistrovství objeví také turnaje ve hrách League of Legends a Hearthstone. Oficiální stránky MČR naleznete ZDE.

Účastníci, kteří vzešli z množství kvalifikací jsou již známi, a tak budete moci i vy sledovat jejich účinkování od pátku do neděle (4. - 7.11.) na brněnském Výstavišti. V CS:GO turnaji se utká opravdu to nejlepší, co česká špička nabízí. Mezi největší favority již tradičně budou patřit hráči týmu Esuba.INTEL, nicméně vytáhnout se na ně budou chtít mimo jiné hráči týmu ROG.eXtatus, kteří jsou dle bodového zisku z kvalifikací druhými favority. Všechny účastníky MČR si můžete prohlédnout ZDE.

Celé Mistrovství pořádá portál Playzone.cz, se kterým tímto navazujeme užší spolupráci. O podrobnostech této spolupráce vás budeme samozřejmě dále informovat.

Nezbývá než vás pozvat na tuto událost, která se uskuteční v Brně na Výstavišti od 4. do 7.11. 2016, a kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. Lístky jsou k zakoupení online ZDE. Pokud se nebudete moci zúčastnit osobně, určitě si nenechte ujít živý stream z této akce, který poběží přímo na stránkách Playzone.

Samozřejmostí bude také soutěž o celkem 10 lístků, které budete moci vyhrát na naší Facebookové stránce :)

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3159x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář