{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Úprava CS:GO JailBreaků a nový systém?!

Napsal DarkMouse dne 24.11.2016 pro sekci CS:GO
V tomto článku se dočtete chystané a provedené novinky, které proběhly na našich CS:GO JailBreak serverech! Mimo jiné zde bude zveřejněna i dlouho chystaná změna v jednom ze systémů!

Vítáme všechny příznivce CS:GO a především našich JailBreak serverů na sekci Counter-Strike: Global offensive. V tomto článku se dozvíte pár novinek a úprav, které proběhli popř. proběhnou v blízkých dnech. Mimo tohoto zde bude i odveřejněn jeden z již dlouho připravovaných systémů a projektů týkající se celé CS:GO sekce, avšak prozatím bude využit jen na JailBreak sekci. Díky těmto informacím budete informováni o novinkách, které se na našich serverech dějí!

Jako první věc, kterou začneme je úprava JailBreak serverů a jejich nedostatků. Díky této úpravě budou servery opět o něco hratelnější, protože jsme se pokusili a nadále pokoušíme upravit různé nedostatky, které se na serverech vyskytují. Nedostatků nebylo málo, ale také jich nebylo nějaké neskutečné množství, přestože updaty hry od Valve tuto situaci akorát komplikují a s každým dalším updatem jich je víc a víc. Avšak my se nevzdáváme a stále se snažíme s těmito věcmi bojovat a boj úspěšně vyhráváme!

Ani my nechceme být pozadu... proto připravujeme a provádíme různé změny na serverech... nejsou jen z hlediska hráčů, ale i z hlediska administrátorů, kterým se za poslední čas také změnili možnosti, které na serverech mají. Tyto změny se týkají nejen provozu serveru, ale i upravenosti a spolehlivosti pluginu, který je až na drobnosti naší vlastní tvorbou a proto se můžeme vyvarovat velkému počtu nedostatků, které nastanou či již nastaly.

Inu, pojďme na to! Na začátek rozebereme změny, které pocítili i obyčejní hráči a později si povíme výtažek změn pro administrátory, kterým se tímto doufejme jejich práce usnadní. I přes naši snahu se nedostatkům nikdy nevyhneme, protože většinu komplikací nám přivodí samotný vývoj hry a chyby, které naseká Valve do jejich mnohdy nesmyslných updatů a změn, které nečekaně provádí a my se s nimi musíme vypořádat.

Laici si mnohdy řeknou... „To nemůže být tak těžké!“ nebo „To jsou jen výmluvy!“ apod. avšak opak je pravdou, úpravy v pluginu jsou velice náročné a často trvá i několik hodin než najdeme správné řešení problému, ale teď již skutečně k jednotlivým změnám! Jednou z velice žádných změn byla změna VIP skinu hráče. I my jsme již měli skinu plné zuby, protože díky němu se VIP stalo něčím nezabitelným a proto důležitou změnou alespoň pro nás byla změna tohoto VIP skinu!

Bádání mělo i svůj význam! Díky tomuto jsme dospěli k různým drobnostem, které také kazí hru a pořádně nefungují. Další změnou je smazání dvou málo hraných nebo méně oblíbených módů... konkrétně jde o mód Zombie a Netradiční schovka. Tato schovka byla přidána v posledním updatu, avšak se neosvědčila a dělala akorát problémy a proto se musela odstranit. Jednou z dalších maličkostí je úprava obchodu pro vězně, konkrétně byla zpřístupněna jedna položka pro non-VIP hráče a z několika VIP položek se stala položka pouze pro EVIP hráče.

Roste nejen komunita, ale i server a sekce! Proto se snažíme ulehčit i práci administrátorům, kterých je stále nedostatek. Novinkou pro hráče i adminy je zavedení banů na chat a banů na CT tým (tzv. zákazy k CT). Proto nyní nebudou hráči trestáni za např. FK banem do hry, ale pouze tímto zákazem k CT, který hráče potrestá. Avšak i toto má svojí nevýhodu ze strany hráčů a to delší tresty za jednotlivé prohřešky.

Elegantnost serveru je také důležitá a proto jsme se pokusili celý server přeložit do jednoho jazyka. Ním je samozřejmě jazyk český. Ke kráse, elegantnosti a hratelnosti serveru hodně přispívá i map pack, který se na serverech vyskytuje. Proto tato rotace map byla také upravena a byly upraveny nějaké mapy, nějaké byly smazány a nějaké zase přidány.

A toto stále není vše! Mezi další změny patří i maličkosti jako je přidání kevlaru VIP hráčům u CT a kevlaru s helmou EVIP hráčům u CT. Mezi další změny patří např. prodloužení kola při schovce a kompletní úprava schovky, která bude nyní přátelštější i pro hráče. Server měl samozřejmě větší počet nedostatků, ale toto je hlavní výčet věcí. Všechny změny, které na serverech proběhly naleznete v TOMTO tématu. Nyní k poslednímu bodu... očekávaná novinka, o které nikdo nevěděl, avšak je to skutečně jeden z větších projektů.

Konečným bodem a změnou je nový VIP systém! Stále víc a víc hráčů si přejí VIP na více serverů, díky tomuto Vám to umožníme. Novinkou v pohledu na systém je trvání výhod, druh výhod a servery, na kterých výhody budou platit. Nyní se zakoupením výhod obdržíte nejen VIP výhody, ale k tomu i zdarma výhody jako má EVIP hráč. Tyto výhody budou na všechny servery z dané sekce tak, jak jsou uvedeny u výběru serveru při aktivaci. Z toho vyplývá že pokud chcete výhody na jeden server, dostanete je na všechny z dané sekce => v tomto případě na všech 9 JailBreak serverů. Cena výhod zůstává nezměněna, avšak trvání se pozměnilo, nyní budete mít své výhody k dispozici po dobu dalšího měsíce od data zakoupení.

 

Děkujeme za Vaší přízeň a již se s Vámi těšíme na další updaty!

 

Váš CS:GO JailBreak admin tým a vedení CS:GO sekce.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář