{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

ICE CHALLENGE aneb ledová výzva na Gamesites.cz

Napsal Whoik dne 01.12.2016 pro sekci GS
Jak již název napovídá, ice challenge má spojitost se zimním obdobím, které si u nás na Gamesites můžete zpříjemnit jak na herních serverech, tak při množství turnajů v různých hrách, či na našem Teamspeaku. A právě pro vás, kteří chtějí zimu strávit v naší společnosti je připravena tato výzva.

Zima a především zimní prázdniny jsou ideálním časem, kdy můžete na Gamesites trávit čas ve vybrané společnosti, zasoutěžit si s dalšími hráči nebo adminy a dobře se pobavit. Zábava je samozřejmě tím nejdůležitějším, nicméně ani ceny pro úspěšné hráče se vám nevyhnou. Celý koncept naší novinky nazvané příhodně pro toto období Ice Challenge, se točí kolem turnajů a soutěží, kterými vás neustále zásobujeme.

Někteří z vás možná váhají, jestli se turnajů účastnit, no můžete si být jisti, že většina účastníků se ráda do turnajového systému vrací a nejen, že zažili spousty zábavy, při porovnání sil s ostatními se zároveň sami zlepšují a můžeme pozorovat úctyhodná zlepšení po dobu jednoho roku fungování našeho turnajového portálu gsliga.gamesites.cz.

A právě Ice Challenge je tady proto, abychom vás do našich turnajů a soutěží zasvětili a vy tak měli ještě více možností, jak svůj herní čas využít. A můžete si být jisti, že si každý přijde na své, neboť Ice Challenge spojuje jak soutěže v klasické 1.6ce, tak novějším GOčku a zároveň do této výzvy budou zařazeny soutěže na Teamspeaku. Drobné bonusové body budete moci získat i v side eventech ve hře Hearthstone, v pokeru nebo League of Legends.

Ale pozor, ne všechny turnaje a soutěže budou do naší Ledové výzvy zařazeny. Pouze ty události, které budou poznamenány označením <ICE>, se budou řadit do výzvy a pouze z nich tedy budete sbírat body. Každý turnaj bude ohodnocen jiným počtem bodů podle počtu účastníků a typu hry. Každý turnaj bude oznámen na naší Facebookové stránce a zároveň zde ve formě novinky, kde se dozvíte také bodování.

Již teď si ale můžete být jisti, že součástí výzvy budou vánoční speciální turnaje a soutěže, přičemž některé z nich budou také živě streamovány a komentovány. Součástí výzvy bude také turnaj, kde budete moci získat jistou finanční odměnu, ovšem o něm více v blízké budoucnosti.

Ceny v jednotlivých turnajích jsou již tradiční, nicméně vánoční speciální turnaje jsou dotovány také přímo VIPčky na servery, TS či web. Pro vítěze Ice Challenge je připraven speciální status zde na webové stránky, speciální skupina s jedinečnou ikonkou na náš Teamspeak server a samozřejmě se najde i nějaké to VIPčko.

Vše startuje začátkem posledního měsíce v roce, proto pozorně sledujte náš turnajový portál, web a v neposlední řadě naši Facebookovou stránku. Konec je naplánován na závěr ledna 2017. Záštitu nad Ledovou výzvou má Whoik a Smokeyy, na které můžete směrovat vaše případné otázky a komentáře. Již nyní se těšíme na vaši účast a věříme, že společně zažijeme spoustu napínavých duelů.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2637x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář