{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

[Ice Challenge] Picture Mania {3.12. 17:45}

Napsal Whoik dne 03.12.2016 pro sekci GS
Naše Ledová výzva startuje a nejprve můžete získat body v Teamspeak soutěži zvané Picture Mania. Soutěží vás provede pořadatel Odysee, níže naleznete popis a podrobnosti soutěže.

Ice Challenge neboli Ledovou výzvu jsem vám představil v minulém článku. Vše se tedy dalo do pohybu a vy můžete začít sbírat body. Nicméně krátce připomenu, že v Ledové výzvě jde o to, účastnit se různorodých turnajů a soutěží, přičemž za umístění budete sbírat body a na konci hráč s nejvíce body získá speciální status na webu, speciální skupinu s ikonkou na Teamspeak serveru a nějaké to VIP na server.

Již v sobotu 3.12. v 17:45 se na našem Teamspeaku (ts.gamesites.cz) uskuteční první bodovaná soutěž, nazvaná Picture Mania. Roomku, kde se soutěž koná naleznete nahoře v sekci se soutěžemi. Organizátorem této soutěže je Odysee, takže v případě nutnosti se obraťte na něj.

Popis soutěže

Jednoduchá obrázková hra ve které jde jen o jediné, a to uhádnout obrázek který si HL. Organizátor (Odysee) nastaví jako avatar. Bude se soutěžit ve 3 kategoriích - lehká, střední a těžká. V každé kategorii bude po 20 obrázcích a za každý obrázek bude 1/2/3 body podle kategorie. Hráč s největším počtem bodů vyhrává!

Pravidla
*Zákaz měnit si Nick (z důvodu přehlednosti)
*Zákaz nadávat/urážet
*Cokoliv řeknou pořadatelé, to platí!
*Zákaz poke/spamu organizátorů v průběhu soutěže

Registrace
Registrace je jednoduchá, stačí přijít před začátkem soutěže do roomky, poslechnout si případné doplnění pravidel nebo odpovědi organizátorů na otázky a poté se už jenom bavit a třeba i vyhrát nějakou tu cenu!

V soutěži budete moci získat také klasické bodové ohodnocení. Tyto klasické body můžete při dostatečném počtu vyměnit za vybrané ocenění.

Při pořádném zájmu bude do Ice Challenge bodově zapsána první čtveřice hráčů. Čili vítěz získá 4 body a postupně další tři vždy o bod méně.

Těšíme se na vás a hodně štěstí :)

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2972x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář