{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #8

Napsal Izmael dne 05.12.2016 pro sekci GS
Jaké filmové premiéry nás čekají během tohoto měsíce? Pokračujte ve čtení a nechte se informovat.

Vážení čtenáři,
při tomto zimním měsíci se nehrneme ven, takže máme spoustu času si zahrát skvělé hry na našem portálu Gamesites a pokud nás to náhodou omrzí, můžeme si zpříjemnit den návštěvou kina, protože filmový průmysl na nás ani tento měsíc nezapomněl a připravil nám jen ty nejzajimavější nové filmy:

Underworld: Krvavé války

Tentokrát začneme netradičně akčním hororem. Jedná se o pokračování filmové série Underworld. Upíří smrtonoška Selene čelí útokům ze stany lykanů a je i zároveň zrazena upírským rodem, kteří na ní rovněž útočí. Za pomocí svých spojenců chce zastavit válku mezi lykany a upíry, zvládne to? V hlavní roli Kate Beckinsale, Theo James, Lara Pulver. Premiéra filmu bude 8. prosince 2016 (slovenští sousedé již měli premiéru 1.12.2016).

 Rogue One: Star Wars Story

Film je dobrodružný s větší špetkou sci-fi. Skupina zvláštních hrdinů se dají dohromady a dají si za úkol úkrast plány Hvězdy smrti.
Réžie se ujal známý režisér Gareth Edwards. Hlavní role obsadili Fecility Jones nebo také Alan Tudyk. Premiéra filmu je naplánovaná na 15. prosince 2016.

Assassin's Creed

Assassin´s Creed pojednává o vrahovi se jménem Callum Lynch, který je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti, aby se zúčastnil boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Přesune se do vězení Abstergo, které je vybaveno novou technologií Animus, díky níž se může propojit se svým prapředkem žijícím v Granadě v 15. století. Jmenuje se Aguilar a je členem tajného společenství asasínů, kteří hlídají artefakt Jablko Ráje a právě tohoto artefaktu se snaží zmocnit odvěký nepřítel asasínů - templáři. Režiséref filmu je Justin Kurzel. Dlouhodobě očekávaný film se v kinech objeví 29. prosince 2016.

 

Autor: Izmael; Zobrazeno: 3810x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář