{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

<ICE> Furien Christmas Madness 2016 [5on5]

Napsal Smokeyy dne 09.12.2016 pro sekci CS 1.6
Jako další speciální vánoční turnaj, který na našem portále plánujeme, se bude konat na jednom z nejhranějšího Counter-Strike 1.6 módu. Právě i Furien turnaje rádi děláme ve velkém, proto budou týmy proti sobě hrát i o speciální ceny. O které ceny se bude hrát se dozvíte dále v novince.

Stejně jako na 5on5 Championship turnaji se bude hrát stejným systémem, dokonce i ve dvou hracích dnech. Jelikož vám většinou nabízíme pouze turnaje, kde můžete ihned po prvním zápase vypadnout z turnaje, zavádíme i systém skupinové kvalifikace. Díky kvalifikaci si můžete v turnaji více zahrát, takže ihned po prvním zápase nemusíte vypadnout. Díky kvalifikaci turnaj zvyšuje svojí atraktivitu, protože se do play-off a do samotného finále probojují opravdu ty nejlepší týmy turnaje, proto postup do vyřazovací části už může být pro vás veliký úspěch.

Děkujeme hráči R4V3N za vytvoření obrázku :-)

 

Systém turnaje

 

Kvalifikace se bude hrát v úterý 27.12.2016, přesněji od 14:30. Celkově šestnáct pětičlenných týmů bude rozděleno náhodně do čtyř skupin (A - D), ve kterých budou proti sobě hrát celkově tři zápasy (tj. 1x každý s každým). Zápasy se bodují klasicky (tj. výhra = 3 body, remíza = 1 bod, prohra = 0 bodů). Body se následně sečtou a podle nejvyššího počtu bodů postupují dva týmy z každé skupiny do následné vyřazovací části (play-off). V případě, že budou mít týmy stejný počet bodů, rozhodne o postupujícímu týmu pomocné hodnocení (výsledek vzájemného zápasu, nebo celkové skóre).

 

Play-off se hraje o den později, tedy ve středu 28.12.2016, od 14:30. Play-off se bude hrát od čtvrtfinále, ve kterém budou zápasy rozlosovány tak, aby se ty nejlepší týmy a zároveň týmy, které spolu hrály ve skupině potkaly co nejpozději. Zápasy budou tedy rozlosovány systémem, 1A vs. 2B, 1B vs. 2A, 1C vs. 2D a 1D vs. 2C (číslovka označuje pozici a písmenko skupinu týmu).

 

Ve všech zápasech (mimo finále a utkání o 3. místo) vzejde vítěz ze 14-ti kol (tedy se hraje na 8 vítězných kol, kde je možná i remíza, 7:7). Všechny čtvrtfinálové a semifinálové zápasy a zápas o třetí místo se budou hrát na jeden vítězný zápas. Finále se bude hrát systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. V případě remízy se bude hrát prodloužení novým systémem, který na Gamesites ještě nebyl (mimo kvalifikace). Týmy proti sobě klasicky rozehrají nový zápas, který vyhraje ten, kdo jako první bude vést oproti druhého týmu o dvě kola (např. 7:9, 8:10, 16:14,..). Je to vylepšení oproti dřívějšímu systému, který byl na našem portálu zaveden (tedy jedno další kolo o výhru). Zde si můžete svojí chybu v prvním kole napravit a pokusit se ještě skóre otočit. Ve finále a v utkání o bronz vzejde vítěz ze 20-ti kol (tedy na 11 vítězných kol, případně remízy 10:10).

 

V tomto turnaji jsou zavedeny ještě dvě novinky. Před prvním zápasem má každý tým právo si zahrát rozehru na 5 kol a v play-off nastane v polovině utkání krátká přestávka na poradu týmů.

 

Mapy turnaje

 

Na všechny zápasy tohoto turnaje budou mapy předdefinovány, tudíž budete hrát podle našeho rozpisu, který bude vyvěšen během turnaje na našem TeamSpeaku (tudíž spadá povinnost kapitána týmu být na našem Ts serveru). Zde máte seznam map, které se budou v turnaji hrát.

 

Kvalifikace:


1. kolo → de_avangard
2. kolo → de_dust2
3. kolo → de_bretonia
 

Play-off:


Čtvrtfinále → de_dust2009
Semifinále → de_dust2_2006
Utkání o 3. místo → de_aztec
Finále → de_dust2_2006
Finále (další zápasy) → de_aztec, de_dust_castlegs

 

Ice Challenge
 

I tento turnaj je zařazen do naší Ice Challenge, o bodování v konečném umístění týmů se dozvíte pár dní před zahájením turnaje, formou novinky na hlavní stránce Gamesites.cz. Více o Ice Challenge se můžete dozvědět na tomto odkazu

 Registrace do turnaje bude probíhat na tomto odkazu

 

Ocenění

Ocenění bude trochu jiné, než v ostatních turnajích. Každý nejlépe umístěný hráč totiž může získat peníze do hry.

  • 1. místo - 8 000$ do hry + speciální ikonka na náš TeamSpeak
  • 2. místo - 6 000$ do hry
  • 3. místo - 4 000$ do hry

 

  • 1. místo v kvalifikační skupině - +1 bod do turnajové tabulky s body

 

 

Pravidla a dodatky k turnaji

 

- pro turnaj platí všeobecná pravidla, které jsou sepsané na tomto odkazu a pravidla uvedené níže
- knife kolo o mapu se nehraje. Mapy jsou předdefinovány
- aby kvalifikace rychleji probíhala, tak se knife kolo o stranu nehraje. Stranu první poloviny si vybírá domácí tým zápasu
- v případě remízy 7:7, případně 10:10, se prodloužení hraje novým systémem, kde zápas vyhrává ten tým, který bude jako první vést v novém zápase o dvě kola (pouze play-off)
- během turnaje musí být kapitáni týmu k dostihnutí na našem TeamSpeaku (ts.gamesites.cz), kde se dozví více informací
- možnost účasti na našem TeamSpeaku i celého týmu, kde budou pro vás připraveny týmové místnosti
- čas zahájení turnaje je pouze orientační, z důvodu rozpisu se začně až o několik minut později (max. v 15:00). Účast kapitánu v 14:30 je stále povinná

 

Užitečné informace

 

- nemáš tým, nebo ti chybí hráče do týmu? Využij naše fórum a najdi si spoluhráče --- na tomto odkazu
- pokud se v GS lize nevyznáš, můžou ti pomoci návody na tomto odkazu
- upozorňuji, že k získání výhry musíte mít ve svém profilu na GS lize napsanou svojí platnou SteamID. Jelikož se dost často stává, že hráči tam svojí SteamID nemají, nedostávají ocenění za turnaj
 

Za Furien admin tým vám přeji příjemnou hru v turnaji :-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář