{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nová hodnocená sezóna 2017!

Napsal KenTik dne 10.12.2016 pro sekci LOL
Jak již z názvu můžete poznat, tento článek bude stručné shrnutí novinek, které byly přidány do hodnocených her.

Dne 7. prosince 2016 začala nová sezóna 2017 (S7). Tato sezóna začíná po kratší předsezóně než je zvykem, a tak nemohla vynechat novinky, které si dneska ukážeme! My se však především koukneme na změny v hodnocených hrách (rankedech).

 

Jaké změny vlastně nastaly?

Hodnocené fronty

Umístění v žebříčku

→ Truhla za dobré hodnocení šampióna

Záznamy

Týdenní bonus

Tak se na ně vrhneme!

 

Hodnocené fronty

Tyto fronty se dělí na sólové/tandemové a flexibilní. Tyto fronty jsou na sebe nezávislé. Pojďme si je vysvětlit.

Sólo/tandem

Můžete hrát sám nebo se svým jedním kamarádem. Je to na stejný princip, jako v sezóně 2015, akorát si oproti "staré verzi" můžete vybrat dvě preferované role.

Flexibilní možnost

Můžete hrát až v pětičlenném družstvu a dosahovat tak úspěchů společně. Za dobré umístění v žebříčku získáte ke konci sezóny unikátní odměny (a dodatečné vylepšení rámečku)

Pro obě dvě skupiny platí, že hráči, kteří se dostanou do zlaté úrovně a výše dostanou na konci sezóny naprosto speciální odměnu!

 

Umístění v žebříčku

Začáteční roz-řazení bude klasické jako vždycky. Jak v sólové/tandemové, tak i ve flexibilní skupině si budete muset odehrát 10 zápasů, po kterých Vás to zařadí do ligy. Vaše zápasy v předsezóně na to budou mít samozřejmě vliv. Každý by měl, ale počítat s tím, že začne v žebříčku, níže než kde skončil v minulé sezóně.

 

Truhla za dobré hodnocení šampióna

Většina z Vás už měla v sezóně 2016, alespoň na jednom šampiónovi známku S - a lepší. Dostali jste tak jako odměnu truhlu. Když jste za toho stejného šampióna dostali opět známku S - a lepší, truhlu už jste po druhé nedostali. Tato odměna se znovu restartuje. Znovu po prvé za každého šampióna, na kterém získáte známku S - a lepší, dostanete truhlu.

 

Záznamy

Chcete se pochlubit svým pětizářezem? Chcete se podívat na Vaše chyby a zdokonalit tak Vaši hru? Díky aktualizaci na nového klienta si můžete stáhnout záznamy z pozápasové obrazovky, či z historie zápasů a udělat z nich sestřih, na který se můžete podívat či ho sdílet.


Týdenní bonus

V období mezi 7. prosincem 23:00 a 15. prosincem 00:59 SEČ získáte v hodnocené flexibilní frontě o 50 % víc IB. Je jedno jestli budete hrát sám nebo v pětičlenném družstvu, odměnu dostane kadý stejnou. Možná si budete říkat, že to pro sólové hráče neplatí, ale je to jen chyba zobrazení - na konci zápasu ten 50% bonus k IB obdržíte tak jako tak!

 

Tohle by bylo vše podstatné z tohoto nového updatu.

No a mi už nezbývá nic jiného, než-li Vám popřát hodně štěstí v nové sezóně!

 

Chceš se i ty přidat k nám a stát se redaktorem? Stát se součástí našeho týmu, získat mnoho výhod, odměn a možnost kariérního růstu? Tak neváhej a přidej se k nám! Více ZDE!

Autor: KenTik; Zobrazeno: 4759x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář