{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

<ICE> Top JailBreak Player no.9 (29.12. + 30.12.2016)

Napsal Smokeyy dne 13.12.2016 pro sekci CS 1.6
I když se bude turnaj konat chvíli před silvestrem, tak je pořád zařazen do vánočních turnajů, které pro vás tento rok pořádáme. Třetí a i poslední z této série turnajů se bude konat na CS 1.6 JailBreak serverech. Top JailBreak Player býval jeden z prvních turnajů, který se na Gamesites JailBreak serverech pořádal, proto býval i velice oblíbený. Neváhej a přijď si zahrát taky. Jak se bude hrát a o co se vůbec hraje se dozvíte v novince.

Systém tohoto turnaje bude lehce netradiční, než který jste mohli vidět v předchozích turnajích, tohoto typu. Registrovat se totiž budete se svým spoluhráčem, ale zároveň budete stále hrát hlavně sami za sebe. Turnaj je rozdělen na dvě části, kvalifikaci a finále. Zúčastnit kvalifikace se hráč může ve dvou termínech, tedy pokud nestihne první, může přijít na druhý. Zároveň se druhého můžou pod jistou podmínkou zúčastnit i hráči, kteří neprojdou kvalifikací v prvním termínu. Jelikož je turnaj rozdělen na dvě části, koná se i ve dvou dnech.

 

 

Podrobnosti o Top JailBreak Player no.9

Registrace nebude probíhat na našem turnajovém modulu gsliga.gamesites.cz, ale klasicky v předpřipraveném topicu na našem fóru. K zaregistrování budete potřebovat si sehnat jednoho spoluhráče, se kterým projdete kvalifikaci. V turnaji vám budeme dávat jednotlivé atrakce, které budete muset co nejlépe projít. Za splnění atrakce dostáváte body, které se vám sčítávají. Po skončení kvalifikace se vám vaše body sečtou i s vaším spoluhráčem, se kterým jste se registroval a podle celkového počtu bodů postupuje z každé skupiny 10 nejlepších hráčů (tedy jakoby 5 nejlepších týmů).

V případě, že v kvalifikaci budete mít s jiným týmem stejný počet bodů a nebude se moci jak rozhodnout, kdo postoupí, tak dostanou dané týmy další dvě atrakce o postup do finále. Pokud po těchto dvou atrakcích bude remíza nadále panovat, tak se o postupujících rozhodne v rychlé atrakci.

Ve finále již bude každý hrát sám za sebe. Body se vám budou počítat znovu od nuly, které budou rozhodovat o vašem celkovém pořadí.

Turnaj se koná ve dvou dnech, kvalifikace ve čtvrtek 29.12.2016 od 14:30 a 16:30 a závěrečné finále o den později, od 15:30.

Jelikož nechceme, abyste byli na turnaji překvapeni našimi atrakcemi, tak je pro vás při zveřejnění bodování Ice Challenge zveřejníme také, aby jste byli na ně dobře připraveni, proto sledujte náš web Gamesites.cz.

 Nejlépe umístění hráči z minulého turnaje (léto 2015)
nahoře vítěz JackSparrow, vlevo na 2. místě Rebu, vpravo otočen zády na 3. místě pořadatel TJP no.9 Viktor a zebřičky dole Shorty a Punko, oba na 4. místě
 

A co vlastně můžete dostat v turnaji za ocenění? Pojďme se na to podívat. Máme pro vás připravený jeden VIP kód pro vítěze a body do turnajové tabulky. Máme také připravené speciální ocenění pro hráče, za nejvíce získaných bodů. Jako motivaci pro vás máme připravené i ocenění pro hráče, který vyhraje turnaj a neselže na jediné atrakci.

Celkové pořadí:

 1. místo - VIP na libovolný CS 1.6 server + speciální ikonka na náš TeamSpeak
 2. místo - +4 body do turnajové tabulky
 3. místo - +2 body do turnajové tabulky

Speciální ocenění:

 Nejvíce získaných bodů (celkově, každý hráč za sebe) - +2 body do turnajové tabulky
 Nejvíce získaných bodů (ve skupině kvalifikace, každý hráč za sebe) - +1 bod do turnajové tabulky
 Dominance na všech atrakcích (vč. bonusových) - +4 body do turnajové tabulky
 

Jak jsem již psal, registrace probíhá na našem fóru Gamesites.cz. I když neprobíhá na našem turnajovém modulu, přesto musíte dodat svůj profil z GS ligy. V registračním topicu je popsané, jak se zaregistrovat --- na tomto odkazu

 

 

Pravidla turnaje a povinnosti hráčů

- mimo všeobecných pravidel JailBreak turnajů uvedené zde, platí i pravidla uvedené níže
- ze všeobecných pravidel, uvedené na GS lize, neplatí pravidla typu Dema a screeny, protesty a servery. Protesty se řeší přímo s pořadatelem, ihned po prohřešku
- hráč je povinen dojít do připravené místnosti na náš TeamSpeak, kde se dozví více informací, server a heslo na server, kde se bude hrát. Pokud hráč nedojde v uvedený čas zahájení, bude diskvalifikován a nahrazen náhradníkem (v kvalifikaci může dojít i k diskvalifikaci jeho náhradníka)

- hráč je povinen dojít max. do 10-ti minut od uveřejnění na daný server, jinak bude diskvalifikován
- případné výpadky vašeho internetu, pád hry a jiné si řešíte sami a pořadatelé turnaje nemusí znovu dávat atrakce, protože jste se jí nestačili zúčastnit
- pokud se hráč neúčastní dvou atrakcí, je automaticky diskvalifikován, zároveň v kvalifikaci může být diskvalifikován i jeho spoluhráč, se kterým se registroval

 

Dodatky k turnaji

Nestihl ses včas registrovat a už je plno? Nevadí, registrujte se se svým spoluhráčem i tak a dojděte v uvedený čas zahájení na náš TeamSpeak, do roomky pro doregistraci. Pokud bude na turnaji někdo sházet, zavoláme vás a budete mít možnost si zahrát.
A pokud sis nesehnal spoluhráče, přijď před zahájením turnaje také a pokud někomu nedojde spoluhráč, třeba tě vezme do týmu.
I tento turnaj je zařazen do naší Ice Challenge. Více informací o challenge se dozvíš na tomto odkazu
Seznam atrakcí vyjde spolu s oznámením o bodování Ice Challenge okolo vánoc.

 

Samozřejmě přejeme všem hráčům pevné nervy a hodně štěstí v atrakcích. Uvidíme se na serveru :-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář