{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

VIP Akce! Aktivuj si výhody se slevou!

Napsal Dwandy dne 17.12.2016 pro sekci GS
Mnoho hráčů se těšilo na Vánoční VIP akci a my jsme je nechtěli v žádném případě zklamat! Proto jsme připravili SUPER SLEVU do téměř všech herních sekcí. Díky tomu lze získat VIP Navždy, nebo ExtraVIP Navždy za skvělou cenu. A teď se pojďme podívat, kde všude lze provést aktivaci za zvýhodněnou cenu.
 COUNTER-STRIKE 1.6 SLEVA VIP A EVIP NAVŽDY 
Sleva 25% právě začala! Counter-Strike 1.6 aktivace výhod (VIP, nebo ExtraVIP) nyní za super cenu! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody! Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů! 
 
 COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE SLEVA VIP NAVŽDY 
Sleva 25% na aktivaci VIP výhod i pro CS:GO! právě začala! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody! Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů!
 
 TEAM-FORTRESS 2 SLEVA VIP A EVIP NAVŽDY 
Sleva 25% nesmí chybět ani pro free to play hru Team Fortress 2. Aktivace VIP výhod je i zde za skvělou cenu! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody! Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů!
 
 TEAM SPEAK 3 SLEVA VIP A EVIP NAVŽDY! 
Ani TeamSpeak 3 server se nevyhnul Slevovému šílenství 25%! I zde můžeš získat všechny výhody za SUPER CENU! Díky výhodám získáš spoustu možností! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny výhody!
 
 WEBOVÁ STRÁNKA SLEVA VIP NAVŽDY 
A na závěr je tu Sleva 25% pro aktivaci výhod na stránce gamesites.cz. Pokud náš web často navštěvuješ a jsi aktivní v našem diskusním fóru, určitě tuto Slevu rád využiješ. Díky výhodám získáš spoustu možností! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny výhody!
 
 
Autor: Dwandy; Zobrazeno: 4373x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář