{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA server v provozu!

dne 16.09.2014 pro sekci
Prázdniny se nám přehouply do druhé poloviny a gamesites pro vás znovu spustil nový GTA SA MP server. V článku se dozvíte, něco o serveru samotném, u kterých profesí se můžete zaměstnat, nebo co můžete na serveru vlastně dělat. Přidejte se a zahrajte si s námi.

Dnešním dnem spouštíme GTA server, který pojede na verzi 0.3e. Multiplayer si pak stáhnete zde. Na serveru běží upravený mod maikeroo town 2. Připojit se můžete na tuto IP: 81.0.217.177:27205

Opravdu existují neomezené možnosti jak se na serveru zabavit, jednou z nich je účastnit se admin eventů. Můžete se setkat s různými závody, let na křídle, kopec smrti, derby, dragy a mnohé další, samozřejmě o peněžní odměnu.

Další možnost jak si vydělat je zaměstnat se. Na výběr je mnoho zaměstnání: Armáda, zmrzlináři, odtahová služba, autobusová služba, Bodyguardi, Letectvo, Popeláři, Záchranáři, Import/export firma, Taxikáři, Camora, Policie, Swat, FBI, doktoři, piloti, hasiči, šlapky, limoslužba, air tradic kontrol, Čínská mafie. Každá profese má své specifické příkazy, třeba policie na zatýkáni hledaných /jail, nebo prostitutka na soulož /sex. Další možnost získání peněz je vykrádání obchodů či kasín. Pozor však, že při kradení se vám zvětšuje level hledanosti a můžete být zatknuti. Vydělané peníze je možné si uložit do banky nebo si za ně koupit dům. V městě je plno domů, které si můžete koupit. 

 

Jako pomoc vám na serveru budou sloužit  tyto příkazy:

/commands - pro zjištění příkazů na serveru

/jobs - pro zjištění zaměstnání a příkazů ve vašem zaměstnání

/pravidla - pro zobrazení pravidel serveru

 

Závěrem se podívejte na video, které vytvořil honzis.


 

Užijte si hodně zábavy na našem GTA serveru -> IP: 81.0.217.177:27205.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář