{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites Awards 2017

Napsal Whoik dne 29.12.2016 pro sekci GS
Ani tento rok se neobejde bez vyhlášení našich cen, kdy si představíme v několika speciálních kategoriích jak jednotlivce, tak kolektiv nebo přímo vymoženost zde na Gamesites. Ponořte se proto do čtení a zjistěte, kdo získal Zlatou Pandu za tento rok.

Rok 2016 byl poněkud skoupý na speciální výkony jednotlivců, je tedy velice obtížné vybrat těch několik výherců v našich podkategoriích, nicméně jsme se o to pokusili a věříme, že s většinou budete souhlasit. Pokud ne, tak si můžete ulevit v komentářích pod článkem, na foru nebo napište PMky Garlinovi, který si čtení PMek neuvěřitelně užívá.

Pojďme se tedy vrhnout na vyhlášení jednotlivých kategorií:

Kdo si hraje, nezlobí

Název příliš nenapovídá, čeho se tato kategorie týká, nicméně pokud zmíníme klíčové slovo GSLiga, je všem jasné, že půjde o turnaje a soutěže. Nedávno jsme oslavili jeden rok fungování našeho turnajového systému a zatím jej můžeme hodnotit pozitivně. Ale stále máme rezervy a každá pomocná ruka se hodí, a proto bych chtěl apelovat na všechny, kdo by měli zájem pořádat turnaje, určitě se ozvěte Smokeyymu, ať můžeme v novém roce rozjet turnaje ještě v hojnějším počtu než doposud. Každopádně právě Smokeyymu patří velký dík, jelikož právě on je synonymem turnajů na Gamesites a v roce 2017 by jeho role měla ještě více nabýt na důležitosti.

Nejzajímavější vymoženost

Tato kategorie není ani tak o některém z lidí působícím na Gamesites, jako spíše o novince, kterou jsme nedávno nově zavedli pro VIP hráče. Je to VIP Chat Poradna, kam může každý, kdo má jakýkoliv problém s VIP, psát a online rádci z řad hlavních adminů problém ihned řeší. Celý proces řešení problémů se tak zjednodušil a zrychlil. Samozřejmě se najdou i takoví, kteří si chtějí pouze z dlouhé chvíle popovídat, ale pouze tím ztrácí náš čas, který můžeme věnovat skutečným problémům, proto tam opravdu pište pouze s VIP potížemi. Platí to také pro jednoho našeho pákistánského fanouška, který nám neustále píše, volá a dožaduje se VIP zdarma :))

Nejotravnější administrátor

Konečně kategorie, která jistě zajímá úplně všechny a určitě se vám už teď v hlavě vybavuje spousta jmen, která byste tady zařadili. No já tuto poctu vzdám pouze jednomu konkrétnímu adminovi, který když má své období, dokáže být otravný takovým způsobem, že raději vytrhnete kabel od internetu, než abyste s ním měli něco řešit. Tento úžasný admin se poslední dobou pohybuje více v ústraní, ale když se objeví, lítají třísky. Není to nikdo z řad řadových adminů, jak jste již možná pochopili. Ani HLSA nejsou poctěni tímto titulem nejotravnějšího admina. Není jím totiž nikdo jiný, než nás slovutný Garlin! Ano, Garline, opět jednou máš svou vlastní kategorii, tentokrát opravdu zaslouženou.

Forum, můj druhý domov

Web Gamesites se z největší části točí kolem našeho fora a i v řadách adminů máme specialisty, kteří se rádi věnují všem možným topicům a samozřejmě na ně reagují. Forum samozřejmě počítá příspěvky a my tak máme přesná čísla, kdo a kolik příspěvků doposud nasbíral. Žebříček tří nejaktivnějších forumistů z řad cskových adminů:

1. GrooS    2941
2. ANGEEL  2533
3. JayoX     2295

Groos tedy vyhrává v kategorii nejčastější přispěvovatel a my věříme, že své tempo udrží i v následujícím roce 2017.

Redaktořina, těžká dřina

Jako dlouholetý šéfredaktor našeho portálu můžu říci, že redakce vždy patřila trochu do ústraní a nikdy nebyla tolik oceňována, jak by si možná zasloužila. Každopádně tento rok se potýkala s nedostatkem redaktorů a novinky a články trochu zaostávaly za očekáváními. Proto i tato kategorie má nalákat vás, hráče a adminy, kteří by rádi přispěli svou aktivitou na Gamesites, určitě se ozvěte novému zástupci šéfredaktora Izmaelovi, který se o vás postará. Nicméně velký dík patří Egimu, který v redakci odvedl kus práce.

Road to Global

Poslední sekce je věnována dalšímu členu vedení, který poslední dobou nasává atmosféru CS:GO a competitive je jeho denním chlebem. My zkušenější jsme mu již dali mnoho rad, ale ani to bohužel někdy nestačí. Slova jsou zde zbytečná, jelikož jeden screen hovoří za vše. Dwandy (Dw) je právě na tento zápas náležitě pyšný.

 

 

ZLATÁ PANDA

Hlavní cenu letošního ročníku Gamesites Awards si odnese admin, který letos odvedl spoustu práce a určitě i v dalším roce bude jedním z tahounů Gamesites. Ocenění by si samozřejmě zasloužilo mnoho lidí, ale je nutné vybrat pouze jednoho člověka a věřím, že tato cena poslouží i jako motivace, aby pracoval minimálně na stejné úrovni, jako v roce 2016. A proto mi je ctí oznámit, že Zlatou Pandu získává -

SMOKEYY!

Vždy jsem viděl turnaje jako jednu z možností, jak Gamesites pozvednout ještě více a nyní právě Smokeyy naplňuje mou vizi a za to mu patří velký dík. Určitě se můžete těšit na ještě větší porci turnajů na Gamesites v různých disciplínách.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3070x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář