{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

A nejlepším vězeňským hráčem se stává..

Napsal Smokeyy dne 22.01.2017 pro sekci CS 1.6
V pátek 30.12.2016 se odehrál jeden z nejstarších turnajů na našich CS 1.6 JailBreak serverech. Na turnaji byla sice slabá účast, za to si byli hráči sami sobě dost vyrovnaný. Přečti si i ty vyhodnocení celého turnaje.

Jak jsem již psal, tak na turnaji byla účast velice slabá. Na server zavítalo 13 hráčů, ovšem bylo k neuvěření, jak byli sami sobě vyrovnaní. V celkovém součtu bodů hráče dělilo mezi prvním a osmým místem pouhých šest bodů. Na turnaji si hráči zasoutěžili na třech mapách. První atrakce se hrály na mapě jb_snow, ze které jako leader odcházel hráč Nezajem?! se šesti body.

Dalších pět atrakcí se konalo na mapě jb_oasis_prefinal2, kde si hráči mohli zasoutěžit v atrakcích jako Strafe race, zametači (jinak známé jako Wipeout) a na dvou simonových atrakcích Semafor a Stavění a závody ve věžičkách. V páté atrakci hráči museli dojít z bludiště do zbrojky, tak, aby je nezabil naštvaný dozorce, kde jeho roli stvárnil admin Angel. Ovšem atrakce se zdála příliš snadná a tak se ve zbrojce prvních pět hráčů sešlo za chvíli. Dokonce i z této mapy odcházel hráč Nezajem?! jako leader.

Třetí mapa byla jb_flyhigh, kde se hráči museli ukázat na tzv. čtvercích a Wipeout dráze. Zde se vedení docela srovnalo a dost hráčů mělo srovnatelný počet bodů. Hráčům se samozřejmě neřekl celkový počet bodů a šlo se zpátky na mapu jb_snow, kde se měly konat dvě bonusové atrakce. Smyslem bylo to, že pokud byste se jich účastnili a neuspěli, tak by jste o jeden bod přišli, ovšem naopak při úspěšném dokončení byste bod dostali. 

 

Pokud bych bonusové atrakce nakonec nezavedl, konečné umístění by vypadalo nějak takto:

NvEvZvAvJvEvM 24
eSimpLE 24
smekin 24
MaximusSteamak 22
xSlayee 21
Apacu98 21
Lam1k 19
Nicht 18
Taco 5
Serfar 5

 

Do bonusových atrakcí šli takřka všichni a tak jsem už jen čekal, jak dopadne konečné umístění. Hráči si mohli vybrat mezi dvěma atrakcemi, bunnyhop, anebo surf, anebo oboje. Po těchto bonusových atrakcích se tabulka mírně pozměnila, avšak bylo to ještě dost vyrovnané.

V rozstřelu o 2. místo (původně třetí) se utkal eSimpLE a MaximusSteamak, o 4. místo (původně 5. místo) smekin a xSlayee a o 9. místo, aby se tito dva hráči mezi sebou poměřili, kdo je vlastně lepší Taco a Serfar. Po rozstřelu se udělalo vyhlášení, kde jsme vyhlásili jako mistra turnaje nesprávného hráče (hráče Lam1k), ovšem po odpojení ze serveru jsem si chyby v tabulce všiml a poté vše napravil, jak by mělo být. Dlouho po ukončení turnaje, ještě ten večer jsem pravému vítězi vše vysvětlil a musím říct, že byl dost překvapen. No, kdo by nebyl :-)

 

Samozřejmě všem děkuji za účast a gratuluji vítězům. Zvlášť bych chtěl poděkovat za účast dvoum hráčům, kteří věděli že to jistě nevyhrají, ovšem zůstali až do konce.

Konečné umístění:
(v závorce uveden počet bodů do Ice Challenge)

 

 1. místo - Nezajem?! (26 bodů) (+3 body)
 2. místo - Maximus (24 bodů) (+2 body)
 3. místo - JimCarry (24 bodů) (+1.5 bodu)
4. místo - Haxo (23 bodů)  (+1 bod)
5. místo - smekin (23 bodů) (+0.5 bodu)
6. místo - Apacu98 (22 bodů)
7. místo - Lam1k (21 bodů)
8. místo - Nicht (20 bodů)
9. místo - Taco (4 body)
10. místo - Serfar (4 body)
#DIS - Red181 (12 bodů)
#DIS - bacca (12 bodů)
#DIS - TenVedlaToBol (1 bod)
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář