{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

ex-dignitas officiálně v FC kodaň

Napsal Luxacek dne 31.12.2016 pro sekci CS:GO
Nečekaná rána pro fanoušky dignitas! Včera přišla informace o konci CS:GO týmu dignitas, nebo-li odchod z organizace! A to hned po prvním dnu po postupu na lednový major v Atlantě.

Kodaňský fotbalový klub FC Copenhagen oficiálně podepsal smlouvy s hráči ex-dignitas. S novými dresy a s novým názvem. Měli bychom je vidět již 22. ledna na americkém majoru ELEAGUE 2017, to také znamená, že se můžeme těšit na nálepky s tímto týmem!

Dáni pod vedením Mathiase 'MSL' Lauridsena v posledním měsíci stoupají hodně nahoru a proto by se tento krok dal považovat za takový "zázrak". Největším úspěchem v poslední době bylo jejich vítězství na EPICENTER: Moscow a aktuální šesté místo na žebříčku HLTV.org.

Hřište FC Kodaň
FC Kodaň

Když se ale podíváme na tuto problematiku hlouběji, podle aktuálně sepsaných informací všechno začíná dávat smysl. Do dignitas v roce 2016 vstoupili bohatýři z basketbalového klubu Philadelphia 76ers a je jasné, že se organizace bude soustředit převážně na americký trh. Avšak momentálně tak vše nasvědčuje tomu, že zahození spolupráce byl opravdu oboustranný nápad, protože ex-dignitas CS:GO tým podle zdrojů Dot Esports dostal neuvěřitelně jedinečnou nabídku.

O odchodu z dignitas jsme již informovali, avšak dánský tisk zveřejnil článek o vstupu fotbalového týmu FC Copenhagen do virtuálního světa esportu. Nešlo by o první dánský tým, OB Odense již půlroku je na  FIFA scéně, ale taktéž jako ve fotbalovém světě by se tým z  Kodaně chtěl stát powerhousem a kromě FIFY podpořit také týmové hry, přesněji CS:GO a Dotu2. A právě ex-dignitas CS:GO tým vypadá jako nejžhavější kandidát, který by měl esports sekci v FC Copenhagen v lednu odstartovat.

Je až neuvěřitelné, že by za měsíc na ELEAGUE majoru v Atlantě měl hrát tým s názvem fotbalového klubu - a co tedy nálepky? Esporty jdou pomalu, ale jistě nahoru, a právě my se máme na co těšit!!

 CS:GO sestava FC Copenhagen:

 Mathias 'MSL' Lauridsen
 Kristian 'k0nfig' Wienecke
 Emil 'Magisk' Reif
 René 'cajunb' Borg
 Ruben 'RUBINO' Villarroel
 Casper 'ruggah' Due - KOUČ

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář