{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Administrátor roku 2016

Napsal Whoik dne 10.01.2017 pro sekci GS
Ještě stále se v novém roce teprve rozkoukáváme a bilancujeme nad rokem starým, stejně tak i nám chybí ještě jedna anketa k vyhlášení, abychom se mohli již naplno věnovat roku 2017. Tou anketou je hlasování o admina roku a výsledky si přečtete níže.

Tento rok je to poprvé, co jsme vyhlásili podobnou anketu a určitě v tom budeme pokračovat i v budoucnu. Možná vás zaráží, že jste se o této anketě nikde neměli šanci dozvědět, no důvod je prostý, hlasovat mohli pouze admini samotní, ale samozřejmě ze všech sekcí. I tak se nám sešlo spoustu hlasů a drama bylo až do samotného konce sčítání hlasů.

Každý admin měl možnost napsat jedno jméno, které si podle něj zaslouží ocenění Administrátor roku 2016. Spousta adminů se rozhodovala mezi více kandidáty, ale vybrat vždy každý mohl pouze jednoho. Zpočátku se zdálo, že hlasování bude probíhat poklidně a do jisté míry jednoznačně. Avšak pak přišel nálet, nebo chcete-li přímo smršť, hlasů pro jednoho z adminů a rázem se favorit propadl na druhé místo.

Ale čas běžel a hlasy přibývaly, některá jména se opakovala, některá byla zmíněna poprvé a někdo si samozřejmě nemohl odpustit nominovat sebe samotného (Kosso a Lulka určitě ví, o kom mluvím). Nicméně jinak proběhlo hlasování absolutně bez problémů a nakonec i vítěz získal tolik hlasů, že o něm nemohlo být pochyb. Dovolte mi tedy vyhlásit, Administrátorem roku 2016 se stává -

GrooS

Gratulujeme vítězi, který bude nyní ověnčen na našem Teamspeaku speciální ikonkou, která bude již navždy připomínat jeho úspěch. Aby byly výsledky kompletní, na druhém místě se po vlně hlasů v krátkém časovém sledu umístil Spliff a třetí místo obsadil Izmael. I těmto adminům gratulujeme a hlavně děkujeme za odvedenou práci pro náš portál.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3490x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář