{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rust server útočí na GS!

Napsal DarkMouse dne 26.01.2017 pro sekci
Ve článku probereme jednotlivé změny a neuvěřitelně rychlý "útok", který je vhodnější nazvat, jako začlenění nového rust serveru mezi ostatní servery na GS. Během několika mála dní jsme dokázali něco, co asi nikdo nečekal. Více v pokračování článku!

Jak již bylo napsáno v titulku článku, server se během několika mála dnů, které má za sebou udělal obrovský pokrok. Během několika dnů jsme dokázali 3x navýšit sloty. První navýšení bylo z 20 slotů na 30, druhé ze 30 slotů hned na 60 a třetí ze 60 slotů na 70. Dle mého názoru nečekal nikdo až tak velký nárůst komunity a takový zájem o server, díky kterému se stal jedním z nejvíce obsazených serverů za poslední dobu. Během těchto pár dnů se na server připojilo přes 320 hráčů, kteří chtěli zakusit, jaké je přežít ve skutečně složitých podmínkách pro začátek. Z těchto hráčů se nám ve špičce vrátí přibližně 50 hráčů zpět ke hraní a jdou dále budovat svá impéria a stát se jedním z nejlepších. Na serveru je s čím dál větším počtem hráčů zajímavější boj o přežití a je to skutečný adrenalin!

Statistika hráčů na serveru od 17.1. do 24.1.


S většími nároky na provoz serveru musely přijít i úpravy s tímto nárůstem spojené. Návrhů a nápadů je skutečně mnoho, ale bude skutečný oříšek a výzva všechny tyto nápady dodělat až do konce. Upřímně řečeno... je téměř nemožné splnit každý z návrhů. Avšak díky dobré komunikaci mezi lidmi, kteří se o rust starají, jsou již nějaké návrhy dokončeny a nahozeny na serveru anebo rozpracovány na testovacím serveru. Některými návrhy a novinkami jsou skutečně jednoduché věci a jen obyčejné úpravy a přídavky, ale některé věci jsou již projekty, které zaberou nějaký ten čas.

Pár změn, které jsou rozpracované, plánované nebo již na serveru proběhly:

      RPG systém umožňující zlepšování se v jistých oblastech

      Přidání základních kitů

    ☢  Statistika hráčů

      Ukazatel počtu hráčů

     Ukazatel nahraného času na serveru

      Clany, prefixy v chatu pro ně a jejich vlastní soukromý chat

      Přidání in-game mapy

    ☢  Práce na VIP systému

    ☢ Plnohodnotný quest systém


Během těchto pár dnů se na server napojili i úplní nováčci, kteří si rust koupili nedávno a nemají nahráno zrovna několik desítek či stovek hodin, ale i ti se dokázali vypracovat, naučit se systém a styl hry a mohli začít plnohodnotně hrát, jako každý jiný. Mezi některé z těchto lidí stojí za zmínění několik vyšších ze členů portálu. Konkrétně jde o Garlina, Rainoxe a noblemara. Tito tři měli před začátkem hraní na serveru stráveno ve hře jen skutečně málo času nebo dokonce vůbec žádný a i přes toto vše dokázali pochopit systém hry a hrají, jako ostřílení veteráni. Samozřejmě je daleko více lidí, kteří takto začali a jsou některým z nás známí... Bazenov, TheKibaa, JimCarry a další. Tito všichni již dokázali pochopit systém hry a hrají již pokojně na serveru.


Parta je základ! Toto nám dokázal i hráč Kubajz a jeho skupinka neuvěřitelných 11 lidí, kteří na serveru hrají a budují si respekt ostatních hráčů. S touto skupinkou lidí je nevhodné se zapléct nebo jim přijít do cesty, toto pochopil i jeden z hráčů, který pocítil jejich hněv. Prostě se asi Kubajzovi a jeho rodince nelíbila stavba, kterou se hráči usilovně snažili budovat a tak mu ukázali, že takto to asi nepůjde, no posuďte sami podle obrázku níž. Jen pro informaci... kompletně celý raid proběhl jen s krumpáči, sekerami a podobnými nástroji, nebyla k němu za potřebí ani jedna výbušnina!


Nyní k jedné novince... asi nikdo nečekal tak rychlý rozjezd serveru, to ani my a proto jsme nuceni z důvodu malé mapy udělat wipe a nastavit mapu větší. Tímto krokem docílíme rovnost hráčů na serveru, přestože na konci měsíce (31.1.) proběhne velký event, o kterém budete ještě informováni a výherci dostanou bonus do nové části hry, do části, která bude trvat již déle a nebude tolik změn v provozu serveru. Do 1.2.2017 se proto vyhlašuje testovací provoz serveru a během této doby bude pokud možno doděláno co nejvíce věcí. Pokud i vás toto vše zaujalo, pojďte se také přiučit nějaké novinky, abyste i vy měli do nové části šanci si vybudovat tu nejlepší základnu a přežít celou dobu!

Začít můžete již dnes na serveru s názvem: [CZ/SK] Gamesites.cz - Survival #1 nebo IP adresou: 82.208.17.20:27831

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář