{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends IEM Katowice 2017

Napsal KenTik dne 28.02.2017 pro sekci LOL
Tento článek bude zaměřen na velký turnaj IEM Katowice z pohledu League of Legends.

Obrovský League of Legends turnaj v Polských Katowicích je za námi a my se podíváme na celý jeho průběh. Rozebereme si jak finále, tak i samostatné skupiny.

 

Skupina A

První postupový kandidát se zrodil ihned při startu turnaje a to tým ROX Tigers, který porazil v prvním kole tým M19. V druhém kole to tento tým už měl těžší, protože ho potkal hodně zkušený protivník a to tým H2k-Gaming. Nakonec však i tento tým porazil a zasloužil si tak své postupové místo. Druhou, a tím i poslední postupovou příčku v této skupině obsadil výše zmíněný tým H2k-Gaming! Po prohře s ROX Tigers hoši zachovali chladnou hlavu a porazili tým Hong Kong Esports.

 

Skupina B

Tuto skupinu z cela ovládl a postupové místo si vybojoval, možná i svými flashi, tým Flash Wolves (A-ano.. byl to dost trapný vtip). Tento tým se s nikým nepáral a v prvním kole ihned porazil tým G2 Esports. Ani v druhém kole nezaváhal a zneškodnil taktéž tým Unicorns of Love. Ano sice prohráli s Flash Wolves, ale to přece neznamená konec ne? Druhé postupové místo si zasloužil tým G2 Esports! Po této prohře se tým vzpamatoval a porazil jak hráče z Kongdoo Monster, tak i tým Unicorns of Love.

 

PlayOff

V prvním utkání semifinále se utkaly proti sobě týmy ROX Tigers a G2 Esports. Zápas byl napínavý, ovšem nakonec zvítězil tým G2 Esport výhrou 2:1. Ani druhé utkání semifinálne nebyla procházka růžovým sadem. Utkaly se v něm týmy H2k-Gaming a Flash Wolves. Lidi, tak já už nevím jak to dělají.. Ony ty flashe jsou snad začarované. Ano, taktéž po těžkém souboji nakonec zvítězil tým Flash Wolves stavem 2:1. Ve finálovém zápase se tedy utkaly týmy G2 Esports a Flash Wolves. No tohle je neuvěřitelné! Je to tak, ve finále ukázali teprve zač je toho loket výhrou 2:0 a bez jakéhokoli problému se tak vítězy turnaje stávají Flash Wolves! Samozřejmě gratuluji a přeji i ostatním týmům hodně štěstí.

 

Autor: KenTik; Zobrazeno: 4737x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář