{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový příliv serverů CS 1.6!

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Zatímco počasí venku se pomalu připravuje na podzim, my stále čerpáme letní energii a díky ní jsme rozšířili portfolio námi nabízených serverů v sekci Counter Strike 1.6. Jedná se především o znásobení počtu již stávajících serverů, a tak i vy se můžete stát záklajícím členem nové komunity na serveru.

Letní dny jsou u konce a začínají podzimní dny plné deště, a tak Vám rádi nabídneme možnost trávení těchto dnů co nejpříjemnějším způsobem.

Naše servery stále procházejí obměnami, ať už to jsou drobné úpravy jako nové mapy nebo ozvučení, ale také velkými, jako updaty celých módů. Právě kvůli pracem na stávajících serverech se momentálně nepouštíme do serverů s novými módy. Ale ani tak nezahálíme a pokoušíme se vám nabídnout nové možnosti hraní.

Nejnovějších přírustků je hned 5. Začneme nejstarším z nich, a tím je DeathMatch FFA. Ten už několik týdnů běží, ale zatím se nedočkal představení. Na serveru je mód deathmatch, který zde však trochu poupravuje myšlenku CSka. Nebojuje se totiž v týmech, ale hraje každý sám za sebe. Je to nejlepší server na trénink reflexů, jaký může být nabídnut. Proto se nebojte a navštivte tento masakr osobně.

Dále máme hezky postupně číslované servery. Gungame je velice oblíbený mód a jelikož se uchytila ne příliš dávno spuštěná dvojka, přicházíme s třetím server tohoto typu. Veškerá nastavení jsou stejná, proto se pojďte snažit zaplnit i tento server. 

Čtvrtým serverem v pořadí jednoho typu se stal Call Of Duty #4. Právě na COD se usilovně pracovalo a věříme, že se vám stávající podoba server líbí a nenecháte ani čtvrtý server dlouho prázdným.

Pátého pokračování se dočkal mód Capture The Flag, kterému vládnou vlajky a týmové pojetí hry. Čtyři předešlé servery se těšily hezké návštěvnosti, bude takto oblíbený i pátý přírůstek?

A na konec již šesté pokračování módu Furien. Se 6 servery je tak v patách Jailbreakům, kterých je hned 7. Na Furienu funguje skvělá parta adminů lépe než jinde, a tak věříme, že vaší spokojenosti ještě přidá nový server.

Doufáme, že vám nové servery přinesou spoustu zábavy a společně s admin teamem se tam na vás těšíme.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář