{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

5 nejdražších CS:GO inventářů

Napsal Egii dne 21.07.2017 pro sekci CS:GO
Jako další TOP pět nás čekají nejdražší inventáře, kde hlavní roli má hra Counter-Strike:Global offensive. Ceny se kolovaly skoro až v několika sta tisících dolarech, ale pro nás je to velká suma.

Určitě si každý z vás představoval pocity, jaký to je mít nejdražší inventář ze všech hráčů CS:GO. Je tu mnoho variant, jak může vypadat takový inventář plný skinů. Například mohl být inventář plný pouze nožů, Dragon Lorů, Howlů, drahých samolepek a nebo taky covert zbraní. Díky tomuto článku uvidíte nejdražších pět inventářů. Veškeré informace se braly ze stránky CS:GO Steam Analyst. Po stisknutí obrázku inventářů se vám vždy otevře uživatelovo inventář, aby jste se mohli i vy samy podívat, jaké bomby vlastní.

1. Idont -> $99,928.01

Uživatel Idont uchovává ve svém inventáři převážně M4A4 Howl v neuvěřitelném počtu. Po přepočtu těchto zbraní jich vlastní 69 z toho 14 StatTrak, které mají po kusech cenu až $3000. Ostatní Howly jsou po různých exteriorech.

 

2. Skyd1ddy WTS> Souvenir FT DLore -> $83,206.02

Tento inventář se skládá ze skinů, který by si každý z nás přál vlastnit. Vlastní například jeden z nejdražších nožů na světě Bayonet M9 Crimson Web StatTrak Factory new, Fire Serpent, Howl, velký počet nožů. Taky nás může překvapit AUG Akihabara Accept skin, který má cenu až $520. Vlastní taky pistolky, které jen tak neuvidíte u někoho. 

3. SKYRUS -> $52,483.61

Hráč SKYRUS vlastní větší počet Dragon Lorů, Howlů a neskutečně mnoho nožů. Taky u něj nesmí chybět M4A1-S Knight Factory New jako Suvenýr z turnaje ESL One Cologne 2015 při zápase Luminosity Gaming a Flipsid3 Tactics z mapy Cobblestone. 

4. ZEONNN -> $49,568.79

První člověk, který v této topce vlastní skin na rukavice a nebo odznak, přesněji jde o Valeria Phoenix. Pokud by jsme začali počítat počty nožů, vlastní nejvíce nožů z tohoto článku. Vlastní jako ostatní Dragon Lory, Medusy, Tiger Tooth, Lore a Howl. 

5. SHIMORO -> $48010.49

Hráč vlastní největší počet skinů, ale díky malým cenám se umístil na pátém místě. Ale to nemění nic na tom, že má čtyři Dragon Lory, dva Howly, čtyři Medusy a mnoho nožů. Taky vlastní větší počet skinů jako Vulcan a mnoho dalších. 

Autor: Egii; Zobrazeno: 10662x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář