{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Náhled na aktualizaci 9.20

Napsal Egii dne 29.07.2017 pro sekci WOT
Po delší době vám tu opět přinášíme novinky ze hry World of tanks. Tentokrát to bude přesněji o updatu 9.20, která změní celou techniku hraní pro party přátel, kteří tuto hru berou moc vážně.

Ve dne 27. července vstoupila aktualizace 9.20 na testovací verzi World of tanks. na testovací verzi se přihlásíte stejnými údajemi, který máte ve hře. Můžete si tam zkusit v podstatě všechny tanky a taky si užít gold munici. Pro začátek se tento update zaměřil na čtyři linie - Japonsko, Francie, USA a SSSR. V průběhu tohoto updatu by měli nastat změny také u německých tancích jako Maus, Mäuschen a 8,8 cm pak 43 Jagdtiger

Vylepšení dělostřelectva

Od verze 9.18 se začalo dodělávat dělostřelectva, aby nebyly tolik nevyvážené ve hře. Tým Wargaming strávil několik měsíců analýzou podmínek od hráčů a přišli se sadou úprav ke zdokonalení zážitků pro hráče dělostřelectva i pro lidi, kteří bojují proti nim.

Pokud jste byli schovaní za určitým krytem, tak vaše myšlení o bezpečení bohužel nebyla tolik přesná. I přes krytí jste byli zasaženi. Na tuto chybu si dalo Wargaming dost záležet a v updatu 9.20 se dočkáme této výhody. Také bylo přidáno navícc sada proměnných pro střelbu přes překážky:

* Neobávejte se dělostřeleckých granátů, pokud je konstrukce (zničitelná či nezničitelná), kterou využíváte jako kryt, dva či více metrů silná, a vaše vozidlo se za ní zcela skrývá. Jste tam v bezpečí: když dělostřelectvo vypálí, nebude váš tank ani ochromen ani poškozen.

* Tanky, které se skrývají za plotem či malým domem, které jsou silné méně než 2 metry, budou ochromeny a dostanou stejné množství poškození, jako kdyby byly v otevřeném terénu.

* Je zde jaké třetí scénář: když je kryt silný (2 a více metrů) a vozidlo za ním není zcela skryto (třeba v případě manévru na rohu překážky). V takovém případě závisí trvání ochromení i poškození přímo na tom, jak velká část tanku byla výbuchu vystavena. Na základě rozměrů viditelné oblasti může vozidlo dostat:

-> 25, 50, 75 a 100 % z celkového poškození a času ochromení

Taky se můžeme těšit na nové čínské stíhače k linii, která dorazila do hry před několika měsíci na čínských serverech. 

 

Zdá se mi to nebo Wargaming začíná poslouchat hráče? Jaký máte vy názor na tento update?

Zdroj - Verze 9.20

Autor: Egii; Zobrazeno: 4044x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář