{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Týden turnajů a soutěží!

Napsal KenTik dne 02.08.2017 pro sekci GS
Máš čas, sedíš doma a nudíš se? Přijď si zasoutěžit na jednu z uvedených soutěží, či na jeden z uvedených turnajů. Vyhraj super ceny a získej nové zkušenosti!
PS: Knedlajs je král.

Soutěže

★ GS Kvíz ★

» Základní informace:

Soutěž začíná 2.8.2017 v 17:00 a probíhá na teamspeaku (ts.gamesites.cz). Hlavním organizátorem je KubH0 a pomocným organizátorem je Knedlajs.
Jo a jen tak btw. Knedlajs Vás všechny pozdravuje..

» Průběh: 

V tomto kvízu budete dostávat otázky ohledně našeho portálu. Vašim úkolem bude na otázku jako první správně odpovědět. Kdo tyto dvě kritéria splní, získá určitý počet bodů. Na konci soutěže se body sečtou a podle nich se určí výherci. Otázky mohou být různého charakteru, ale vždy se týkají tohoto portálu, může jimi být například: "Kolik serverů máme na sekci furien?"

» Registrace:

Registrace je velmi jednoduchá. Kdo přijde, ten hraje. Proto všichni, kteří si chcete zasoutěžit, přijďte alespoň 10 minut před zahájením soutěže na teamspeak, do příslušené roomky pro soutěž.

» Ceny:

1.místo - 8 bodů do tabulky + ikonka na TS
2.místo - 6 bodů do tabulky
3.místo - 4 body do tabulky

Až nasbíráte více takovýchto bodů ze soutěží, či turnajů, můžete je poté vyměnit za VIP, ikonku na teamspeak, web, server.

 

TS Talent ★

» Základní informace:

Soutěž začíná 6.8.2017 v 17:30 a probíha taktéž na teamspeaku (ts.gamesites.cz). Hlavními organizátory jsou Brookly a odysee. Obsáhlou porotu tvoří taktéž hlavní organizátoři, Awee (čti ejvi), Life a Viktor.

» Průběh:

TS talent je soutěž, ve které má šanci téměř každý, kdo má mikrofon a nestydí se předvést, co v něm je. Vždy předvedete to, co jste si připravili a následně budete ohodnoceni porotou, která se bude skládat z několika členů. Vaše představení může být jakékoli, ať už je to zpět, beatbox, recitace či hraní na všelijaké hudební nástroje. Jedinou výjimkou jsou vtipy, které patří do vtip arény a proto je nebereme jako součást TS talentu. Soutěžící nejsou jinak omezováni na své kreativitě, jsou omezeni pouze časově. Jednotlivé časy jsou uvedeny v pravidlech soutěže.

Porota vás bude hodnotit body od 1 (min) do 10 (max) a následně budou tyto body od všech porotců sečteny. První tři soutěžící, kteří budou mít nejvyšší počet bodů, vyhrávají. Pokud nastane situace a dva z finalistů budou mít stejný počet bodů, nastane rozstřel. V rozstřelu máte za úkol předvést ještě jednu věc, kterou jste si připravili, proto je lepší si představit minimálně dvě vystoupení. Toto vystoupení následně bude opět ohodnoceno porotou a následně se určí vítěz.

» Registrace:

Registrace je stejně jednoduchá, jako u předešlé soutěže až na vyjímku, že si před jméno dáte [*] (např.: [*]Brookly).

» Ceny:

1. místo - VIP (případně nástavba na EVIP) dle svého výběru + ikonka daného turnaje
2. místo - VIP (případně nástavba na EVIP) na TS (možnost výměny ceny za 10 bodů do tabulky)
3. místo - 8 bodů do tabulky

» Bonus!

Organizátoři si pro Vás připravili speciální výzvu. Vaší úlohou bude vytvořit dvojici (holka + kluk). V této dvojici bude Vašim úkolem zazpívat tuto písničku. Vítěz získává tajnou odměnu. Tento bonus se bude počítat zvlášť.

 

Turnaje

★ CS 1.6 Furien Cup [3v3] ★

» Základní informace:

Turnaj začíná 3.8.2017 v 17:00 a sraz všech hráčů bude opět na teamspeaku (ts.gamesites.cz). Zde Vám organizátoři KenTik a Dento vysvětlí dodatečné pravidla a Vaše dotazy.

» Průběh:

Budete rozřezeni na jednotlivé servery (Furien 6 nebo Furien 7). Začneme hrát klasický Furien mód tři na tři. Všichni budete mít nahozené EVIP výhody od organizátorů. Vítěz vzejde z 15 kol, proto Vašemu týmu bude stačit 8 vyhraných kol. Takto budete pokračovat zápas po zápasu, až do doby než vypadnete z herního pavouka nebo vyhrajete turnaj.

» Registrace:

Přihlásíte se na gsligu (údaje jsou stejné jako na Váš webový účet). Půjdete na tento odkaz. Zde zvolíte "registrace" a vyplníte potřebné údaje. 

» Ceny:

1. místo - +6 bodů do tabulky
2. místo - +5 bodů do tabulky
3. místo - +4 body do tabulky

 

★ CS 1.6 Public Cup [5v5]

» Základní informace: 

Turnaj začíná 4.8.2017 v 17:15 a sraz všech hráčů bude opět na teamspeaku (ts.gamesites.cz). Zde Vám organizátoři Toxic a Mafoo vysvětlí dodatečné pravidla a Vaše dotazy.

» Průběh:

Servery si tentokrát budete hledat sami. Když se všichni hráči připojí na server můžete začít hrát. Vítěz vzejde z 30 kol, proto Vašemu týmu bude stačit 16 vyhraných kol. Stejně jako u předešlého turnaje budete takto pokračovat zápas po zápasu, až do doby než vypadnete z herního pavouka nebo vyhrajete turnaj.

» Registrace:

Registrace je obdobdná jako u minulého turnaje. Přihlásíte se na gsligu (údaje jsou stejné jako na Váš webový účet). Půjdete na tento odkaz. Zde zvolíte "registrace" a vyplníte potřebné údaje.

» Ceny:

1. místo - +6 bodů do tabulky
2. místo - +5 bodů do tabulky
3. místo - +4 body do tabulky

Autor: KenTik; Zobrazeno: 3533x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář