{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Mayweather vs McGregor, neděle 05:00

Napsal Whoik dne 25.08.2017 pro sekci GS
Již v neděli brzo ráno se proti sobě postaví neporažený boxerský šampion Floyd Mayweather a hvězda UFC Connor McGregor. Tento souboj je nazýván bitvou století, točí se kolem něj spoustu peněz a my vám v článku přinášíme podrobnosti.

Když se od začátku roku spekulovalo o souboji mezi Connorem McGregorem a Floydem Mayweatherem, mnozí pochybovali, že k takovému zápasu může vůbec někdy dojít. McGregor je sice opravdovým šampionem a v UFC má odbojováno spoustu těžkých duelů, jenomže zde nejde o MMA, nýbrž o box. A chystá se postavit tomu nejlepšímu z nejlepších - Floydu Mayweatherovi.

V červnu pak nabral tento souboj reálné obrysy a dokonce hned bylo stanoveno datum - 26.8.2017.

Během příprav jsme mohli být svědky několika tiskových konferencí, kde oba aktéři zápasu ukázali, že jsou nejen skvělými bojovníky, ale také opravdovými showmany. A právě hlavně o show má v tomto případě jít, výsledek zápasu není ani tak příliš podstatný. Už teď je jasné, že jejich finanční konta se výrazně rozrostou a sám Mayweather se nechal slyšet, že kdyby to nebyl tak výnosný bussiness, určitě svůj důchod nepřeruší.

Velká show zakončená onou "bitvou století" začíná po půlnoci našeho času a hostí jej Las Vegas. Samotný zápas dvou hvězdných šampionů by měl začít kolem páté hodiny ráno, nicméně přesný čas s ohledem na další doprovodné aktivity nelze určit. Co však určit lze, je částka, o kterou se bojuje. 300 miliónů dolarů si rozdělí oba aktéři, ne však rovným dílem. Pokud by vás zajímala další zajímavá částka, a to cena vstupenek, tak ta nejlevnější se prodávala za 2 tisíce dolarů, tedy zhruba 50 tisíc korun.

Pojďme si tedy říct, kdo je v souboji favoritem. V boxerském ringu dosud neporažený čtyřicetiletý Floyd Mayweather nasbíral za svou kariéru bilanci 49:0. To Connor McGregor ve své disciplíně nasbíral 21 výher a 3 porážky. Jenomže právě prostředí a typ souboje hraje tu největší roli. Connor je zvyklý své soupeře posílat k zemi různými kopy a pak je na zemi dorážet, jenomže tohle mu v tomto souboji neprojde. Bojuje se čistě podle boxerských pravidel a za jakékoliv porušení obrovská pokuta.

Již zpočátku je tak favorizován Floyd Mayweather. A i když by Connora měl suveréně přejet, kurzy právě na Connora s blížícím se zápasem klesají a zdá se, že by výsledek neměl být až tak jednoznačný. Nicméně stále by bylo překvapením, kdyby Floyd byl nakonec tím poraženým.

Neděle 26.8.2017 5:00 je to magické datum.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3349x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář