{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Crash Bandicoot je zpět!

Napsal Paulee dne 28.08.2017 pro sekci GS
Trošku se spožděním tu máme článek o hodně diskutované hře Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, která se po 20 letech vrací na PS4.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Tak jsme se dočkali. Téměř po dvaceti letech se tato úžasná hra dočkala remasteru. Na tomto projektu se nepodíleli původní vývojáři ze studia Naughty Dog, jelikož mají plné ruce práce s Uncharted a The Last of Us. Ujalo se ho studio Vicarious Visions, kteří odvedli skvělou práci. Grafika je úžašná a hru si můžete na PS4 zahrát ve 4K. Vývojáři začali úplně od začátku. Ve hře nenechali ani jeden řádek kódu z původní hry. Nový Crash Bandicoot běží na úplně novém enginu. 

Teď něco málo k příběhu. Hrou nás bude provázet Crash Bandicoot. Je to vakojezevec z rodu vačnatců. Když byl Crash malý, tak ho doktor Neo Cortex pomocí přístroje zmutoval na již zmíněného vakojezevce, který je jediný svého druhu. Doktor je vědec, který experimentuje se zvířaty a jejich zmutováním se snaží docílit o ovládnutí světa. Crash se ho bude snažit zastavit a přetrhnout tak jeho plány, ale bohužel to nejde tak snadno. Doktor Neo Cortex unese jeho přítelkyni a Crashovi začíná dlouhá cesta po záchraně své přítelkyně a vlastně i celého světa. Při cestě se střetne se spousty protivníky, včetně doktorových experimentů, kteří se ho snaží zastavit. Též ho bude doprovázet přátelský duch šamana Aku Aku, který chrání svou maskou Crashe před nepřáteli.

Tuto hru si užije opravdu každý. Počínaje pamětníky, kteří hráli tuto série na PS1, až po nováčky, kterým se tato hra zalíbí. Nový Crash Bandicoot nabízí stejný děj jako předchozí série. Mě upřímně překvapily detaily, které jsou na vlas stejné jako v původní hře. Vývojáři k tomu přidali moderní nádech a vypadá to fakt krásně. Původního Crashe jsem sice nehrál, ale i když nemám ps4, tak tuto hru mohu určitě doporučit všem, kteří mají rádi tento styl hraní a vynikající příběh.

Hra již vyšla 30.6. pro PlayStation 4. Na PlayStation Store je k zakoupení v částce 40$, což činí 910kč nebo 35€.

 

Autor: Paulee; Zobrazeno: 3088x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář