{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Staň se redaktorem na Gamesites!

Napsal Izmael dne 06.09.2017 pro sekci GS
Právě teď máte jedinečnou možnost se stát redaktorem a vkládat své články na našem webu, za odvedenou práci pak získáte navíc skvělé odměny, pokračujte ve čtení..

Logo by ByeBye

Vážení čtenáři,

přemýšleli jste někdy o pozici Redaktora? Rádi byste prezentovali své články na našem webu, který denně navštíví obrovský počet uživatelů? Splňujete podmínky? Pak neváhejte, podejte si žádost a staňte se jedním z nás!

Náplň práce

Jako redaktor píšete různé články ohledně her, které provozujeme na našem portálu, ale také i z jiných oborů, které si sami vyberete. Rovněž můžete psát různé recenze, návody i blogy. Důležitým prvkem je komunikace, proto jednou za určitou dobu probíhají porady redaktorů, kde se zrekapituluje odvedená práce a probírají se nové nápady či připomínky. Za dobře odváděnou práci, aktivní účasti na poradách můžete získat i VIP do hry, na web nebo na TS a pro nejlepšího redaktora pak nabízíme jedinečnou ikonku Redaktora Měsíce!

Podmínky

Vzhledem k tomu, že se snažíme mít dobrou úroveň, pak je důležité splňovat určité podmínky. Ta nejdůležitější je znalost gramatiky českého nebo slovenského jazyka a umět formulovat věty, ale i být spolehlivý, pečlivý a komunikativní. Veškeré podmínky naleznete zde.

Jak se stát redaktorem?

Pokud tedy splňujete výše uvedené podmínky, pak stačí podat žádost o redaktora podle vzoru v následujícím tématu. Vaše žádost bude taktéž obsahovat ukázkový článek, podle kterého budeme hodnotit, zda byste byli vhodným redaktorem. Pokud se nám článek zalíbí, pozveme vás na pohovor, kde si popovídáme a pokud i ten zvládnete, tak se z vás stane plnohodnotný člen redaktorského týmu!

V případě, že byste měli jakýkoliv dotaz, napište nám soukromou zprávu a my vám rádi poradíme!

Autor: Izmael; Zobrazeno: 2874x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář