{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

ESG Tour Mykonos vítězí Mousesports

Napsal Egii dne 12.09.2017 pro sekci CS:GO
Turnaj, na který čekalo mnoho lidí, neboť hlavním pořadatelem byla dost známá stránka pvpro.com, vyhrála německá organizace mousesports po boku s Oskarem a STYKEm.

Na světě vypuklo mnoho spekulací o tom, že Tomáš "oskar" Šťastný patří mezi nejlepší špičkové AWP hráče, který kdy Counter-Strike hráli. Oskar spolu se svými spoluhráči dokázali obdržet první místo s peněžní dotací 117 500 dolarů. Mousesports spolu s Liquid a SK Gaming dostali automaticky slot na další ESG Tour turnaj. Evropský mix hráčů v mousesports nedostali pouze první místo s peněžní výhrou, ale také si jejích český AWP hráč Tomáš "Oskar" Šťastný odnesl MVP hráče turnaje, neboť za celý působení v tomto eventu měl skóre 151:96 a vyhrál mnoho clutchů, který zachránily kola týmu. 

Byla to dlouhá cesta pro tým Mousesports. Ve skupině měli silný soupeře jako SK Gaming, kteří si drží první příčku v HLTV rankingu, výherci PGL Major Krakowa Gambit esports a Heroic, kteří se umístili na druhém místě na DreamHack Atlanta 2017. Mousesports se umístili na druhém místě, protože SK Gaming jim zastavilo cestu na první umístění ve skupině. V semifinále dostali hned silného polské soupeře Virtus.pro, který byl favoritem této akce. I přes menší problémy to nebylo pro Oskara po boku s týmem problém a vyhráli 2:1. Ve finále se utkala americká organizace Team Liquid proti Mousesports, který se hrálo až na pět map. Výhra přišla na prospěch týmu Mousesports a vyhrávají první místo za stavu 3:2 na mapy.

 

Finálové hodnocení ESG Tour:

1. místo - mousesports - 117 500$ + slot na další ESG Tour
2. místo - Liquid - 47 000$ + slot na další ESG Tour
3. místo - SK Gaming - 23 500$ + slot na další ESG Tour
4. místo - Virtus.pro - 23 500$
5 - 6. místo - Gaming + BIG - 5 875$
7 - 8. místo - EnVyUs + Heoric - 5 875$
Autor: Egii; Zobrazeno: 2750x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář