{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Úpravy TS soutěží a rok plný změn!

Napsal DarkMouse dne 19.09.2017 pro sekci GS
Dámy a pánové, vítejte u článku!
V dnešním reportu o změnách si nezmíníme jen co je připravované, ale i to co se stalo v soutěžích během prázdnin. Ale čeká Vás i jedno milé překvapení, které se váže k výročí 1 roku od velkých změn všech pořadatelů, ocenění, ale i soutěží. Pokud se chcete dozvědět více informací nejen o budoucnosti, ale i o minulosti TS soutěží, pokračujte ve čtení článku!

Jak již bylo napsáno v titulku, je několik důležitých témat, které v tomto článku budou probrány. Mezi některé věci, které zde budou zmíněny, patří mimo jiné téma nových soutěží, nových drobných změn, ale i poohlédnutí za dobou, která je již za námi. Přestože se to může zdát jako maličkosti, témat je skutečně mnoho a není lehké vše namáčknout do jednoho článku. Ale nejvíce budou rozebrány novinky, protože minulost lze vyčíst ze starších článků. Ale konec nudných řeší, pojďme se pustit do rozebírání jednotlivých témat!

Začněme asi nejdelší a nejpodstatnější částí změn. Tou jsou nové soutěže, které pro Vás připravil tým pořadatelů. Jde o konkrétně 3 soutěže. Z toho jsou dvě úplnými novinkami a jedna je obnovenou starší soutěží, kterou s velkou pravděpodobností všichni dobře známe. Abychom hned nevyžvanili vše, co bylo připraveno, nejprve si soutěže trošku přiblížíme. Ani jedna z novinek není soutěžním kvízem, proto je velice malá pravděpodobnost, že vyhraje ten soutěžící, který má pouze rychlý internet anebo prsty. Vědomosti budou potřeba pouze v obnovené soutěži, která byla pořádána v minulosti. Ale nyní je na čase nevařit jen z vody, ale říct si alespoň jejich názvy, které soutěže mohou dost přiblížit. Obnovenou soutěží je Dobyvatel a novými soutěžemi jsou Differ Master a Jumping nubers. Již z názvů lze poznat, co se asi v soutěžích bude dít.

 

K soutěži dobyvatel využijeme stejnojmenné prohlížečové hry. Tato soutěž již byla v minulosti pořádána, ale byla zrušena z důvodu updatu této hry, který nepodporoval hraní her bez kontaktů přes sociální sítě. Avšak následně byl udělán další update, ve kterém byla přidána možnost tzv. kódů. Díky těm lze hrát s ostatními hráči, aniž by byla potřeba jakákoli forma kontaktu přes sociální sítě. Díky tomuto je možné soutěž zase oprášit a začít znovu pořádat. Více informací se dozvíte ZDE.

Nyní dvě zcela nové soutěže - Jumping numbers a Differ master. Podle názvu první soutěže (Jumping numbers) můžeme vydedukovat, že v soutěži půjde o čísla, která budou "skákat". Ale ne... nic skákat nebude! V soutěži jde o podobný princip jako ve slovním fotbalu. Na začátku kola dostanete od pořadatele určitý rozsah čísel a postupně musíte psát všechny čísla v daném rozsahu, ale pozor! Čísla se nesmí opakovat! Více informací se dozvíte ZDE.

Z názvu Differ master asi skoro nikdo nepozná, o co asi může jít, protože tam není úplně celé slovo, ze kterého byl název utvořen. Jde o slovo different - rozdílný, odlišný. A v soutěži půjde právě o rozdílnost. Pořadatel zveřejní dva vedle sebe podobné obrázky, na kterých bude vždy nějaký rozdíl. Vašim úkolem bude tento rozdíl najít a napsat. Více informací se dozvíte ZDE.

 

Ale pusťme se do změn! Jednou z hlavní změn, které postupně vybublaly i trošku mezi naší komunitu, je nová hodnost, spíš nová hranice pro soutěžící. Avšak tato hranice a hodnost je zároveň relativním omezením. Ale více informací se dozvíte až ve chvíli, kdy toto ocenění bude předáno, abychom nechali komunitu zatím trošku u neznámého, přestože skutečně není 100% šance, že informace od některého z pořadatelů nevybublala ven i mezi obyčejné lidi. Další jednou změnou je možnost upozornění na všechny účastněné TS soutěže. Tato věc je možná díky nové oficiální steam skupině, která byla založena čistě pro účely TS soutěží a během prvních 3 dnů od založení, překročila skupina 100 členů. Přidejte se k nám i vy!

 

Teď se poohlédneme za prázninami a na konci článku poprvé oznámíme chystané překvapení mezi komunitu, protože jde o relativně novou informaci a ta neměla šanci vyšumět mezi lidi. Během prázdnin bylo uspořádáno celkem 9 soutěží, na kterých bylo rozdáno celkem 152 bodů, 1 VIP kód a 1 VIP na TS. A tyto body byly rozdány mezi výherce jednotlivých soutěží podle normy ocenění. Ale toto jste si mohli spočítat i sami. Nyní k věcí, které jste nemohli sami zjistit... na soutěžích jste během prázdnin mohli strávit celkem 545 minut a být jedním z 263 lidí, kteří soutěže navštívili.

 

Ale teď k věci, na kterou všichni netrpělivě čekáte. Soutěže překročily milník 1 roku od změn veškerého dění nejen v administrační části, ale i v ostatních částech. Z tohoto důvodu bylo do TS soutěží opatřeno celkem 171 kódů na hry na steamu v celkové hodnotě 1485€. A tyto všechny hry budou rozdány mezi soutěžící na TS soutěžích. Celkový přehled všech dostupných her je k nalezení ZDE.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář