{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends - Gesta

Napsal KenTik dne 14.10.2017 pro sekci LOL
Přestaň své pocity vyjadřovat pomalým způsobem do chatu, začni využívat nová gesta rovnou při situaci! Nový kosmetický doplněk za RP byl přidán do hry. Díky tomuto doplňku všem ve hře můžete ukázat jestli jste naštvaní, máte radost, či smutek. Hlavně to můžete udělat rychle a přehledně.

Spoustě z Vás se už určitě stala trapná situace, kdy jste například zabili svého protivníka a chtěli jste se mu vysmát do chatu. Mezitím co jste však psali Vás zabil enemy jungler a Vy jste tak měli po srandě. S novou možností gest tomu však můžete zabránit. Při začátku si vyberte pět používaných gest a umístěte je do výběrového kola. Dále máte ve výběru další dvě pole, které zaplníte gesty zobrazující se při začátku a konci hry.

Dále už stačí jen zapnout hru, zmáčknout písmeno "T" a vybrat si jedno z Vašich vybraných gest. Gesta nemusíte mít nutně na písmenu "T" v nastavení to jde lehce zaměnit za jiné tlačítko, jako to je u každého útoku, či signalizace. Kdyby Vás už gesta omrzela můžete si lehce vypnout všechny nebo jen ty nepřátelské. Nepřátelské vypnete v nastavení viz. obrázek a všechny jednoduše ve výsledkové tabulce.

Zakoupit je můžete v obchodě pod záložkou "gesta". Každé gesto bude stát 450 RP, ale na oslavu spuštění budou až do 7.11.2017 slevy. Jedno gesto tedy pořídíte za 350 RP a úvodní sadu, která obsahuje pět a jedno gesto speciálně pro tento balíček za 975 RP. Navíc získáte každý jedno gesto (palec nahoru) jako odměnu zdarma.

Autor: KenTik; Zobrazeno: 5619x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář