{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Úpravy a novinky v turnajích na Gamesites

Napsal Smokeyy dne 16.10.2017 pro sekci GS
Vážení čtenáři a čtenářky. Tento týden Gamesites slaví dva roky od plného zavedení turnajového modulu, který byl pojmenován GS Liga. Bohužel nemám pro vás přichystané výroční statistiky, ale připravil jsem pro vás menší úpravy v pravidlech herních turnajů, které vám jistě zpříjemní hraní a další novinky.

Už nedávno jsme začali pomalinku, i když pro vás ihned prvním okem neviditelně, turnaje vylepšovat. Dnes se chystáme k další změně, ve které jsme upravili všeobecná pravidla herních turnajů a celkově pravidla přepsali do hezčí podoby. Mimo pravidel pro hráče, jsme také upravili pravidla pro naše adminy, které jsou pro vás nedůležité, ale budeme se snažit, aby si na nové pravidla zvykli rychle, čímž dopomůžou k příjemnějšímu hraní pro Vás, hráče. Tento článek měl být původně pouze informativní, ovšem máme dále pro vás přichystané další novinky.

Přehled úprav ve všeobecných pravidlech:

- Nově bylo přidáno pravidlo, které dává adminům turnaje právo vyžádat si od každého hráče, z jakéhokoli zápasu demo (do 15-ti minut od ukončení zápasu). Toto pravidlo mi přišlo pro vás jako samozřejmé, ovšem jsem ho pro jistotu doplnil.
 
- Do pravidel byl přidán nový předmět, který vyjadřuje pravidla postavení klanu v turnaji. Body pravidel byly pouze do tohoto předmětu přesunuty, ale bylo přidáno nové pravidlo, které zakazuje, aby měl kapitán omezený přístup hraní k turnajům (tedy přidání na blacklist turnajů, aktivní VAC ban, atd.). V tomto případě dojde v turnaji k diskvalifikaci celého klanu.
 
- Předmět pravidel "dema a screeny" a "protesty" byly sjednoceny, ovšem se žádná změna v pravidlech neděje.
 
- Byl přidán nový předmět "Pravidla pro klasické turnaje všech her Counter-Strike", které vyjasňují systém hraní těchto turnajů (které jsou platné pro Public/ Classic, Aim, Awp, Mix a Pistol turnaje).
 
- Do pravidel s diskvalifikací bylo přidáno nové pravidlo, které udává, že pokud je klan diskvalifikován, tak se výsledky anulují na výsledek 30:0. V případě turnaje každý s každým se všechny zápasy anulují na výsledek 16:0, ve prospěch ostatních týmů.
 
- Do ostatních pravidel bylo přidáno pravidlo, které určuje, že na požádání se může zápas přerušit pouze na konci kola.
 
- Do pravidel byl přidán nový předmět "blacklist". Mimo známých pravidel bylo přidáno pravidlo "Hráči mají v kolonce SteamID zapsáno od kdy, do kdy jsou na blacklistu. Pokud vám trest vyprší, poproste kteréhokoliv admina o smazání." Toto pravidlo lépe chrání turnaje před hráči, kteří jsou na blacklist přidaní.
- Dále bych vás chtěl upozornit, že byly smazány některé doplňující pravidla z GS Ligy (ty, které udávaly pouze přehled všeobecných pravidel dané hry)
- Doporučuji všem hráčům, kteří hrají naše turnaje, aby si všeobecné pravidla znovu přečetli
- Upravené všeobecné pravidla jsou ke shlédnutí zde → gsliga.gamesites.cz/homepage/page/1
- V odkaze ovšem není uvedeno pravidlo, které dává všem hráčům měsíc na to, aby nahlásili případnou chybu ve svých bodech. Toto pravidlo bylo přidáno z čistě preventivních důvodů
 
 
Jako byla nedávno vytvořena skupina na steam, pro hráče, kteří chtějí dopředu vědět o všech naplánovaných TeamSpeak soutěžích, tak byly vytvořeny tři steam skupiny pro herní turnaje. Pokud tedy chceš vědět jako první o naplánovaných turnajích jako první, můžeš se do těchto skupin přidat a pozvat do ní kamarády, kteří si určitě rádi některý z našich turnajů zahrají. Určitě si nenechej ujít žádný turnaj a přidej se do skupin i Ty.
 
 
Jako další věc je maličká úprava směnárny v naší turnajové sekci. VIP na naše servery Counter-Strike: Global Offensive a ExtraVIP na náš TeamSpeak nyní dostanete za stejný počet bodů, jako VIP na náš Counter-Strike server, nebo VIP na TeamSpeak. Další zlevnění došlo i na speciální ikonky na TeamSpeak, které seženete o dva body levněji, než předtím. Celkový přehled bodování a směnárny naleznete na našem fóru, v tomto topicu.
 
 
Poslední věcí, kterou pro vás mám, není tak horká, ovšem hráče potěší. Už před necelým rokem se mi dostalo pod ruku několik steam klíčů na hry a jelikož jsem neměl moc času pro tyto klíče turnaje uspořádat, začnu je sem tam na některý turnaj přidávat jako hlavní cenu, aniž bych turnaj pořádal. Určitě něco vyhradím pro vánoční turnaje a určitě uspořádám co nejdříve JailBreak turnaj o CS 1.6 Steam gift. Proto, pokud si chcete rozšířit sbírku her, nebo získat originální verzi Cska, ať už pro sebe, nebo pro kamaráda, tak pravidelně sledujte naší GS Ligu.
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář