{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Napsal Egii dne 28.10.2017 pro sekci GS
Čeká nás další ročník si portál Playzone.cz připravil Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách. Konkrétně jde o hry Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone a u nás novinka Clash Royale.

Už 10. listopadu se můžeme těšit opět na Mistrovství České republiky, které bude probíhat v mnoha hrách na brněnském Výstavišti. Pro tento ročník se MČR rozdělilo na dvě kategorie, v počítačových a v mobilních hrách. Mezi počítačové hry patří například Counter-Strike: Global Offensive a League of Legends. Hearthstone spolu s hrou Clash Royale patří mezi mobilní hry, které jsou zařazeny na MČR. Účastníky MČR v mobilních hrách najdete ZDE.

V CS:GO turnaji se utká opravdu to nejlepší, co česká špička nabízí. Mezi největší favority již tradičně patří Alza.eXtatus, kteří budou chtít porazit týmy jako například eSuba.INTEL, Dark Tigers, Trust.Universe. Všechny účastníky MČR v počítačových hrách naleznete ZDE.

Jednodenní classic vstupenku si můžete zakoupit za 150 Kč, zatímco třídenní za 350 Kč. Premium vstupenka pro všechny tři dny za 500 Kč, která obsahuje přístup do gaming zóny, vstup na celé výstaviště, vlastní bar, stylové zimní rukavice, 2x lístek do tomboly a mnoho dalších výhod. Premium Plus vstupenka za 700 Kč vlastní jednu velkou výhodu, garantované VIP místo na tribuně v pavilonu B. Při zakoupení lístku na MČR stránkách si můžete vybrat vašeho oblíbeného komentátora/streamera. Pokud se zrovna u tebe poštěstí, budeš to ty, kdo si udělá se svým vyvoleným výlet na světovou akci, kterou si vybereš. Všechny výhody vstupenek a jejich online zakoupení najdete ZDE.

 
Při stisknutí na obrázek vás to přesměruje na oficiální MČR stránky

Nebojte se, pro tento rok jsme si pro vás připravili soutěž s deseti lístky na tuto akci. Pro více informací sledujte naší Facebook stránku, kde vás budeme víc informovat. 

Autor: Egii; Zobrazeno: 3098x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář