{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Anniversary Cup #1 [5v5]

Napsal Smokeyy dne 02.11.2017 pro sekci GS
Už to byly dva roky od spuštění GS Ligy a také to budou dva roky od prvního uspořádaného turnaje pro veřejnost, který se nazýval Premiere Cup. Letos jsme se rozhodli uspořádat výroční turnaj a budeme se snažit i příští rok dodržet novou tradici. Nyní hrajeme i o VIP a o klíče do Steamu.

Turnaj bude pořádán systémem, který jste mohli vidět v posledním klasickým turnajem Championship. Turnaj se bude hrát ve dvou dnech. Vybrali jsme k hraní sobotní a nedělní odpoledne, vždy od 14,30 hodin, tudíž si nezahrajete turnaj, kde můžete vypadnout už po první prohře. První hrací den bude věnován skupinové kvalifikaci, ve které budou týmy rozděleny na několik skupin. Skupiny budou pokud možno tvořit vždy tři celky, ovšem účast na turnaji nemůžeme předpovídat, proto se v některé skupině může objevit i jeden tým navíc. Budeme doufat skupin pouze po třech týmech, protože čtvrtý tým většinou turnaj nedohrává, když prohraje první dva zápasy, ikdyž si neuvědomují, že mohou ještě změnit postupující týmy. V možnostech je i jiný systém kvalifikace (švýcarský systém), který se dozvíte níže. Do druhého hracího dne se podívají jen některé celky, tedy ty nejlepší ve své skupině. O počet postupujících budou týmy informováni při zahájení turnaje.

 

Systém turnaje

Švýcarský systém
 
Při účasti dvanácti týmů budou týmy rozlosovány do tří čtyřčlenných skupin. Následně budou na první zápas všechny týmy náhodně rozlosovány proti jinému týmu. Další zápas je rozlosován vítěz proti vítězi a poražení proti pořaženými prvních zápasů. Tým se dvěmi výhrami postupuje do play-off, ovšem týmy s jednou výhrou a jednou prohrou budou proti sobě bojovat o poslední postupové místo, tudíž tým, který prohrál oba první zápasy, končí v turnaji. V play-off bude šest postupujících týmů nalosováno proti sobě, podle jejich výkonu v kvalifikaci a také skupiny (tj. dva týmy s nejlepším skóre postupují do semifinále, ostatní budou nalosováni do předkola).
 
Při účasti šestnácti týmů je postup stejný, akorát se týmy rozdělí do čtyř čtyřčlenných skupin a postupujících bude osm. 
 
Systém každý s každým
 
Při účasti jiného počtu týmů, budou týmy náhodně nalosovány do několika skupin, ve kterých budou proti sobě bojovat klasickým skupinovým způsobem, tedy 1x každý s každým, kde budou zápasy bodovány vítězstvím dvěma body, remízou jedním bodem a prohrou zisku žádného bodu. Počet bodů, případně i skóre v kvalifikaci, rozhoduje o postupujících do play-off. Počet postupujících z každé skupiny se může lišit, na závislosti účasti.
 
 
 
Play-off se bude konat v neděli 12.11.2017, kdy je čas zahájení stejný, tedy od 14,30 hodin. Pětičlenné týmy budou rozděleny do zápasů, podle jejich působení v turnaji (tj. tak, aby se ti nejlepší týmy kvalifikace a také týmy ze stejných skupin, pokud možno, potkali až ve finálových zápasech). Čtvrtfinále (předkolo), semifinále a utkání o 3. místo se koná na jeden zápas. Finále se koná na dva vítězné zápasy. Mapy jsou předurčeny adminy turnaje.
 
Případné prodložení, se koná na tři vítězné zápasy, na stejné mapě, na které se odehrál zápas. Prodloužení se hraje pouze na tři vítězná kola a hraje se od úplného začátku (tedy startovné 800$ a tým, který před zápasem vyhrál knife kolo, si smí znovu vybrat stranu).
 
Týmy, nebo alespoň kapitáni jsou povinny před zahájením turnaje a po celou dobu jejich účasti v turnaji, být přítomni na našem TeamSpeaku. Tam se dozvíte vaše aktuální pořadí v tabulce a také se tam domluvíte s ostatními týmy na dalším zápase. 
 

Pravidla turnaje

- pro turnaj platí všeobecná pravidla soutěží, které naleznete na tomto odkazu
- pro turnaj platí i další pravidla, uvedené v popisu turnaje
 
Změna pravidla o dodání dema
V případě, že je na vaší osobu, nebo váš tým podán protest během kvalifikace, jste povinni dodat demo již do 8,00 hodin následujícího dne. Tým, který protest podal má poté čas demo vyčasovat a v případě prokázaného cheatingu bude tým před zahájením play-off vyloučen. V případě že k vyčasování dojde po 13,00 hodině, bude se protest řešit až po turnaji.
 
Povinná účast na TeamSpeaku
Týmy, nebo alespoň jejich kapitáni jsou povinni být po celou dobu účasti být na našem TeamSpeak serveru (ts.gamesites.cz)
 
Předdefinované mapy
V play-off vám jsou mapy předdefinovány do každého zápasu. Seznam se dozvíte v popisu turnaje. V kvalifikaci se smí hrát pouze povolené mapy, tedy
- ​​de_dust2
- de_inferno
- de_mirage
- de_nuke
- de_tuscan
 

Registrace, ocenění a jiné

Turnaj se pořádá pomocí GS Ligy, pokud s ní budete zacházet prvně, přečtěte si tento tutoriál, který vám snad odpoví všechny vaše otázky
Registrovat se můžete zde → gsliga.gamesites.cz/tournament/detail/542
 
V turnaji můžete mimo bodů do turnajové tabulky vyhrát i VIP na naše libovolné servery, nebo některé klíče na hry do Steamu. Tedy, aby bylo jasno, tak ocenění pro hráče bylo sestaveno takto ↓
 
 1. místo - VIP na libovolný Gamesites.cz server + jedinečná ikonka na náš TeamSpeak & +8 bodů do turnajové tabulky
 2. místo - Random Steam Key + 7 bodů do turnajové tabulky
 3. místo - +6 bodů do turnajové tabulky
 
 Vítěz kvalifikace - +4 body do turnajové tabulky
 

K hraní zápasů v turnaji můžete využít naše CW/TG servery:

 CW/TG #1 | Fakaheda.eu --- 217.11.249.84:37622
 CW/TG #2 | Fakaheda.eu --- 217.11.249.89:27291
 CW/TG #3 | Fakaheda.eu --- 85.131.163.196:37643
 CW/TG #4 | Fakaheda.eu --- 85.131.163.196:37644
 CW/TG #5 | Fakaheda.eu --- 81.0.217.175:27326
 CW/TG #6 | Fakaheda.eu --- 81.0.217.179:27346
 CW/TG #7 | Fakaheda.eu --- 217.11.249.93:27631
 CW/TG #8 | Fakaheda.eu --- 217.11.249.92:27627
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář